Index Vakbarát Hírportál

Dobos Evelin férjhez megy

2024. január 27., szombat 15:42

Dobos Evelin színésznő, a Sztárbox tavalyi versenyzője szombaton az Instagramon megerősítette, hogy férjhez megy. Az RTL főrendezője, Kovács Dániel Richárd kérte meg a kezét.

A bulvároldalakon már korábban is lehetett arról olvasni, hogy megkérték Dobos Evelin színésznő kezét. A Sztárbox tavalyi versenyzője most megerősítette a híreket: valóban összeházasodnak párjával, az RTL főrendezőjével, Kovács Dániel Richárddal. 

Igen, jól látjátok, ez bizony egy hatalmas IGEEEEN!

– írta Instagram-bejegyzésében.

Az RTL honlapján azt írják, a lánykérés Thaiföldön történt. A színésznő úgy nyilatkozott: „Meg nem lepett, de abban a pillanatban nagyon váratlanul ért. Megállíthatatlanul, patakokban folytak a könnyeim, nagyon meghatódtam. Aztán, mint később kiderült, Dani hosszú hónapok óta készült: először saját kezével készített a gyűrűről egy tervet, majd egy 3D-s tervet, majd azzal titokban felkereste a kedvenc ékszerészemet. Együtt, titokban alkották meg álmaim gyűrűjét, amilyenből egyetlen létezik az egész világon”.

Dobos Evelin többek között Nemes Jeles László Napszállta című filmjében szerepelt, de a nézők láthatták a Keresztanyuban és a tavalyi Sztárboxban is. Kovács Dániel Richárd neve pedig a Válótársak, a Mellékhatás és A Király stáblistájáról lehet ismerős, ugyanis ő volt a sorozatok főrendezője.

Ahogy arról az Index is beszámolt, Dobos Evelin és párja egy évvel ezelőtt hozta nyilvánosságra, hogy együtt vannak. Kovács Dániel Richárd egyébként Nádai Anikó volt kedvese, egy közös gyermekük is született. 

Rovatok