Index Vakbarát Hírportál

Gesztesi Károly fia váltja Gajdos Tamást az ATV-nél

2024. január 29., hétfő 09:40

A tavalyi botrányt követően a tévécsatorna megtalálta, ki tölti be a távozó Gajdos Tamás feladatkörét a csatorna híradójában. A megoldás házon belül jött. Az egykori színészlegenda fiát, Gesztesi Mátét láthatják a jövőben a nézők a hírműsorban, aki eddig az ATV-nél időjárás-jelentő volt.

Ahogy arról lapunk korábban írt, Gajdos Tamás nem dolgozik tovább az ATV híradójában, miután egy vasárnap reggeli adásban nem jelent meg időben a stúdióban, és egy kollégájának kellett helyettesítenie. Ennek ellenére Gajdos a csatorna külső gyártásban lévő műsoraiban továbbra is látható lesz.

Az eset kapcsán akkor arról írtunk, hogy Gajdos bevallása szerint több megkeresést is kapott, és épp jövőjét tervezi, azonban továbbra is nyitott maradt a kérdés, hogy ki veszi át pozícióját a tévécsatorna híradójában.

Házon belüli megoldás

Az ATV azóta hosszas castingsorozatot tartott, azonban végül úgy fest, házon belül oldják meg a váltást – számolt be róla a SorozatWiki. Gajdos Tamás helyét Gesztesi Károly legidősebb gyermeke, Gesztesi Máté veszi át. Az ismert színész legidősebb fia korábban, 2012 és 2014 között a Jóban Rosszban című sorozatban szerepelt, ahol 2020 januárjában eltávozott édesapjával együtt szerepelhettek.

Gesztesi Máté nem sokkal ezután, 2016-ban kezdett az ATV-nél dolgozni, azonban eddig az aktuális időjárást tudhatták meg tőle a televíziónézők. A csatorna döntése szerint a házon belüli váltás eredményeként a jövőben őt láthatják a nézők hírolvasóként.

A televíziós műsorokon kívül egyéb területeken is kipróbálta már magát a legidősebb Gesztesi testvér. Öccsével, Gesztesi Dáviddal még 2023-ban nyitottak fodrászüzletet Budapest Belvárosában. Akkor Gesztesi Máté arról beszélt, korábban már volt egy borbélyüzlete, ez annak az újragondolása, ezúttal családi vállalkozás formájában:

Dáviddal jól tudunk együttműködni. A megnyitás előtti utolsó napokban persze feszültebbek voltunk a megszokottnál, de összeveszni ilyenkor sem szoktunk, jól kiegészítjük egymást. A célunk pedig az, hogy idővel terjeszkedjünk, szeretnénk kávézót, gyereksarkot, nagyobb közösségi teret kialakítani a fodrászüzletből. Aki hozzánk bejön, nemcsak hajvágást kap, leülhet egy kávéra, új embereket ismerhet meg, olvasgathatja a könyvespolcon lévő könyveket, de ha talál hozzá partnert, akár sakkozhat is.

Hétfő reggel az ATV híradósa, Köböl Anita is üdvözölte új kollégáját a Facebookon.

Rovatok