Index Vakbarát Hírportál

Tóth Gabi: Olyanok szólaltak meg a magánéletemről, akik nem tudtak rólam semmit

2024. január 29., hétfő 17:29

Rendeződnek a dolgok Tóth Gabi és párja, Papp Máté Bence körül. Az énekesnő és választottja együtt léptek fel Győrben, a Sztárban Sztár Leszek! zsűritagja pedig úgy véli, tudja, hol hibázott, és azt látja, életük lassan rendeződik, a körülöttük alakult bulvárfelhajtás pedig csillapodik. Most tánctábort terveznek nyárra a párjával, ahol nyolc és tizennyolc év közötti fiatalokat szeretnének oktatni.

A 2023-as év után idén lassan elcsendesülnek a dolgok Tóth Gabi körül. Válásának híre felkorbácsolta a hazai bulvársajtót, főleg, hogy a szakítás nem volt egyszerű.

Ráadásul új partnerének, Papp Máté Bencének gyors felbukkanása szintén megmozgatta a hírportálokat, így az énekesnő kiemelten örül, hogy lassan úgy fest, a körülöttük lévő botrány csillapodik, dolgaik rendeződnek.

A Blikknek úgy nyilatkozott az énekesnő:

Az emberek nagyon pozitívan állnak hozzánk. Azt hiszem, az is segített, hogy mi is megnyíltunk, és elkezdtünk beszélni kettőnkről. Az utóbbi hetekben azt tapasztalom, hogy egyre többen látják meg a valódi énünket [...] Talán azt a hibát követtem el, hogy sokáig nem nyilatkoztam, ezáltal olyanok szólaltak meg a magánéletemről, akik nem tudtak rólam semmit.

Az énekesnő arról beszélt, hogy párjával remek összhang van köztük, amit a környezetük is lát. Nyitottan állnak hozzájuk, elismerik őszinte érzéseiket, rengeteg szeretetet kapnak. Úgy véli, mivel mindketten színpadi emberek, hatással tudnak lenni a közönségre.

Arról is beszélt, hogy szabadidejükben tanítják egymást – Papp táncra oktatja kedvesét, míg Tóth Gabi énekelni tanítja párját. Azt is elmondta, hogy júliusban közös projektben vesznek majd részt. Tábort szerveznek Pomázon július 15. és 21. között.

Amikor a zene és a tánc találkozik, az fantasztikus dolog. Táncolni és énekelni tanítunk majd nyolc és tizennyolc év közötti fiatalokat. A célunk, hogy hidat képezzünk a modern és az autentikus zene között

– nyilatkozta az énekesnő.

Rovatok