Index Vakbarát Hírportál

Molnár Gusztávra újra rátalált a szerelem

2024. január 30., kedd 13:57

Molnár Gusztáv megjárta a poklot, miután alkoholfüggősége miatt egy 265 napos elvonókúrán vett részt, és teljesen elzárta magát a külvilágtól. A színész azonban úgy érzi, élete újra jó irányba halad.

A Drága örökösök egykori színésze letette az alkoholt, az önismeret útjára lépett, és két válás után a szerelem is újra rátalált egy barátja képében. Az Index is írt már kálváriáiról, amelyekkel kapcsolatban mindig őszintén beszélt. 

Molnár Gusztáv a Borsnak mesélt új választottjáról, akinek kilétét nem fedte fel, csak annyit árult el róla, hogy eleinte csak barátok voltak, és nagyon hasonló a gondolkodásuk, életútjuk. 

Belépett valaki az életembe, aki visszaadta a szerelembe való hitemet. Szeretek, és érzem, hogy szeretve vagyok

– nyilatkozta a színész, aki a múltbeli hibákból tanulva igyekszik jobban óvni a magánéletét, ezért is beszél csak szűkszavúan új partneréről. 

„Ki lehet mondani, hogy amikor kijöttem a rehabról, hatalmas bajban voltam – mondta Molnár Gusztáv. – Nehezen indult el újra az életem, de mostanra már látszik a fény az alagút végén. Van munkám, vannak barátaim, és már az is biztos, hogy képes vagyok őszinte szerelemmel szeretni. Ez utóbbival kapcsolatban komoly kételyeim voltak. Eközben úgy éreztem, hogy én magam sem érdemlem meg, hogy őszintén szeressen valaki, így gyakorlatilag a kígyó a saját farkába harapott, vagyis kezdtem elfogadni, hogy számomra az élet már nem tartogat nagy érzelmeket. Szerencsére tévedtem!”

Rovatok