Index Vakbarát Hírportál

A népszerű showman, David Letterman megvédte Taylor Swiftet

2024. február 1., csütörtök 11:07

Taylor Swift énekesnő és szerelme, Travis Kelce rajongói is ki vannak akadva, de David Letterman helyre tette őket.

Az egykori tévés műsorvezető, David Letterman nem bírta tovább, és üzent az amerikai futball rajongóinak, akik idegeskednek a Taylor Swiftre irányuló figyelem miatt – írja a Variety.

Swift a 2023–2024-es NFL-idényben több Kansas City Chiefs-mérkőzésen is megjelent, ami széles körű médiavisszhangot váltott ki. Minden sóhajtása és mozdulata, amelyeket a meccseken tesz, címlapot kap, hát ha még meg is csókolja szerelmét, Travis Kelcet, ahogy tette azt az AFC Championship idején. 

Igen, ha az énekesnő felbukkan a meccseken, hogy támogassa szerelmét, felbolydul minden és mindenki, de Letterman szerint nincs ezzel semmi baj.

Nem hiszem, hogy a show-biznisz vagy a populáris kultúra történetében valaha is láthattunk ilyet. Taylor Swift szerte a világon megtölti a stadionokat, és ebben a mai világban, ahol csak ostobaságot és csúfságot hallunk, látunk, ő a jóság ragyogó fénye.

Kelce rajongói viszont úgy érzik, az énekesnő zavarja őket, és eltereli a figyelmet a sportról. De a Swift-rajongóknak, a „swiftieseknek” is megvannak az ellenérzései, nem akarnak focistát az énekesnő mellett.

Letterman azonban azt üzeni mindkét tábornak, hogy ez egy szép románc, és fogják már be, hiszen a jelenség jó az amerikai focinak, jó Taylor Swiftnek, és valami pozitív és boldog dolog a világnak. Szerinte Taylor Swift politikailag is hatalmas erő, és csak azt akarja látni, hogy az emberek jó dolgokat cselekszenek. „Tehát Isten áldja Taylor Swiftet és Kelcet” – mondta David Letterman.

Rovatok