Index Vakbarát Hírportál

Idegi hallásvesztést okozott a Covid a Modern Hungária egykori énekesénél

2024. február 2., péntek 10:26

A Modern Hungária zenekar egykori énekese, Bodnár Attila a koronavírus egyik változata miatt elég súlyos egészségi problémával küzd, ami zenészként különösen érzékenyen érinti, mivel halláskárosodást szenvedett.

Bodnár Attila még karácsony környékén kapta el a koronavírus-fertőzést fiától, Krisztiántól, aki pár nap alatt kiheverte azt, az énekest azonban azóta is kínozza a betegség. Felesége, Pap Rita is megfertőződött, ő 3 hétig küzdött a tünetekkel, amelyek azóta már elmúltak.

Bodnár Attila viszont lehet, hogy maradandó halláskárosodást szenvedett – írja a Blikk. „A Covid idegi hallásvesztést eredményezett nálam, miközben nem hallom jól a kívülről érkező hangokat, belül folyamatosan szól a fejemben meg a fülemben egy sípoló, sziszegő hang” – magyarázta az énekes.

Azt mondták az orvosaim, a nyaktőben és a fejben nem kapnak elég vért a hajszálerek, nagyon szűkek, és az a kis vér, amely keresztülfolyik rajtuk, gyorsabban kénytelen a szűk erekben áramolni, ez okozza a sziszegő, susogó hangot

– mondta a zenész, akire még számos vizsgálat vár.

Ha Bodnár Attila tünetei nem múlnak el, nem tudja folytatni zeneszerzői és énekesi pályafutását.

Rovatok