Index Vakbarát Hírportál

Csúnyán elbánt egy szék Anthony Andersonnal, a Blackish sztárjával

2024. február 3., szombat 07:16

Megsérült egy filmjelenetben, és rövid időre kórházba került Anthony Anderson, a Blackish (Feketék fehéren) sztárja. Az 53 éves színész a dél-afrikai Fokvárosban, a G20 című, most készülő új filmjének felvételén szenvedett zúzódásokat.

Anthony Anderson Instagramon osztott meg egy fotót magáról, amint egy hordágyon fekszik, a bejegyzésben pedig azt is elárulta, mi történt az akciófilm forgatásán.

Az éjszakát a sürgősségi osztályon töltöttem [...] Kinek kell kaszkadőr? Nekem! Már nem vagyok olyan fiatal, mint régen! A CT és a röntgen nem mutatott ki törést, csak egy mély zúzódást a hátamban és a fenekemben. A szék azonban már soha nem lesz a régi! Véres és meghajlott, de nem törött!

– írta a bejegyzésben.  

Anthony Anderson egy külön bejegyzést szentelt a széknek, amelyre a jelenet szerint két bűnözővel folytatott verekedés közben esett rá. Még egy fényképet is megosztott az ülőalkalmatosságról, amelyhez rövid kommentárt fűzött. 

Ez az a szék, ami tegnap este elverte a hátsómat!

– írta a poszthoz.

A G20 egy akcióthriller, amelyet Patricia Riggen rendezett, a forgatókönyvet pedig Logan és Noah Miller írta. A film középpontjában a G20-as csúcstalálkozót elfoglaló terroristák állnak.

Rovatok