Index Vakbarát Hírportál

Letartóztatták Bill Skarsgardot kábítószer-birtoklásért

2024. február 16., péntek 07:46

Marihuána birtoklása miatt letartóztatták Bill Skarsgard svéd színészt, aki olyan alkotásokban szerepelt, mint az Az remake-je, vagy éppen a John Wick negyedik része.

Bill Skarsgard svéd színészt letartóztatták Svédországban marihuána birtoklása miatt – írja a TMZ.

A bűnüldöző szervek forrásai szerint a 33 éves színészt még októberben tartóztatták le 2,43 gramm kannabisz birtoklásáért a stockholmi Arlanda repülőtéren, és szerdán hozták meg az ítéletet.

Bill Skarsgardot 40 000 svéd korona (több mint 1,3 millió forint) bírság megfizetésére kötelezték.

A színész bűnösnek vallotta magát a bűncselekményben, és benyújtotta a bíróságnak a szükséges dokumentumokat.

A lap megkereste a színészt, de egyelőre nem kaptak tőle választ.

Újabb remake vár a színészre

Korábban az Index is beszámolt arról, hogy Bill Skarsgard játssza majd a főszerepet az 1994-es A holló című film remake változatában. A Lionsgate stúdió gondozásában készülő produkció megjelenését az idei évre ígérték.

A holló története James O'Barr 1989-es, azonos című képregényének feldolgozása. Az első, a képregény hangulatát mesterien adaptáló film óta számos alkalommal előkerült egy esetleges remake terve, de eddig erősen kétséges volt, hogy valaha is elkészül. A produkció első lépései 2008-ban kezdődtek, de az idők során számos akadályba ütközött – ilyen többek között a megfelelő főszereplő kiválasztása.

Annyi most már biztos, hogy a forgatás befejeződött, és az új változat jövőre debütál a mozikban. A filmet Rupert Sanders jegyzi rendezőként, aki eddig még csak két mozifilmet rendezett – legutóbb a Páncélba zárt szellem élő szereplős változatát 2017-ben.

Eric Draven szerepében a baljós tekintetű, zseniális Bill Skarsgardot (Az 1–2, Castle Rock, Barbár, John Wick 4) láthatjuk majd. Skarsgard mellett az énekes FKA twigs és az Utódlásból ismert Danny Huston is feltűnik a filmben.

Rovatok