Index Vakbarát Hírportál

Koncertre menet halt meg Taylor Swift egyik rajongója

2024. február 18., vasárnap 08:12

Meghalt egy tizenhat éves Taylor Swift-rajongó, amikor frontálisan ütközött egy nyerges vontatóval, miközben a popsztár koncertjére tartott csütörtökön Melbourne-ben.

Mieka Pokarier édesanyjával és 10 éves húgával tartott Taylor Swift koncertjére, amikor 30 kilométerre otthonuktól frontálisan ütköztek egy nyerges vontatóval. A tinédzser az anyósülésen ült, és a helyszínen meghalt. Édesanyját és húgát jelenleg is kórházban ápolják – írja a CNN.

A sofőrt az NWS kórházba szállították, ő könnyebb sérülésekkel megúszta az esetet. 10 éves kislányáért azonban mentőhelikopter érkezett, kritikus állapotban szállították a Westmead Kórházba, ahol jelenleg is kezelik

– fogalmazott a helyi rendőrség. 

Taylor Swift Eras Tour című turnéjával most érkezett el Ausztráliába, azonban érkezése óta tragédiák sora veszi körül az énekesnőt.

Mielőtt a fent említett fatális autóbaleset megtörtén volna, kedvese, Travis Kelce futballcsapatának rajongói közül halt meg egy nő a kansasi lövöldözésben. Mint már korábban írtunk róla, ez igencsak megrázta Taylor Swiftet, és úgy érezte helyesnek, hogy anyagilag is támogassa az óriási veszteséggel küzdő Galvan családot.

Rovatok