Index Vakbarát Hírportál

Hatalmasat zakózott Madonna a koncertjén

2024. február 20., kedd 17:12

Hanyatt esett a székében koncert közben Madonna a hétvégi seattle-i koncertjén. A 65 éves énekesnőnek azonban nem esett baja, és gond nélkül folytatta a dalt.

Madonna a hétvégén az egyesült államokbeli Seattle-ben koncertezett, és éppen az 1986-os Open Your Heart című slágerét adta elő, amikor megtörtént a baj – számolt be a Page Six.

A közösségi médiában megosztott videók alapján a 65 éves énekesnő egy széken ülve énekelt, miközben az egyik táncosa a széket enyhén megdöntve húzta maga után Madonnát.

A táncos azonban hirtelen megbotlott, és mindketten a földre estek.

Az énekesnő gyorsan kimászott a székből, és hasra fordulva énekelt tovább, miközben a táncosa felpattant, és folytatta a koreográfiát. Madonnát láthatóan nem zavarta a váratlan bökkenő, hatalmasat nevetett a mikrofonba, majd ő is felpattant, és folytatta tovább a koncertet.

Rajongói a közösségi médiában méltatták az énekesnő reakcióját és profizmusát. Volt aki azt írta, Madonna nagyon jól reagálta le a helyzetet, míg más úgy vélte, hogy az énekesnő „királynői magatartással” viselte a bakit.

Volt már példa hasonlóra 

Nem ez volt az első alkalom, hogy a Grammy-díjas énekesnő átvészel egy színpadi esést. A 2015-ös BRIT Awards díjátadón a Living for Love című kislemezének előadása közben leesett egy lépcsőn.

Madonna egy hosszú köpenyt viselt, amit a táncosai rántottak volna le róla, azonban a ruhadarabot túl szorosra kötötték, így nem csak a köpenyt, hanem az énekesnőt is lerántották a lépcsőről.

Az énekesnő csütörtökön a kanadai Vancouverben folytatja a Celebration Tour elnevezésű turnéját, amely Madonna négy évtizedes karrierjét öleli fel, minden albumát és korszakát magába foglalva.

A turné majdnem meg sem valósult, mivel az énekesnő tavaly nyáron több napot töltött az intenzív osztályon egy súlyos bakteriális fertőzés miatt – aminek következtében kénytelen volt elhalasztani a turné észak-amerikai részét. A turné április 26-án Mexikóvárosban ér véget.

Rovatok