Index Vakbarát Hírportál

Hazakerült az „elrabolt” játék mackó, akit állítólag kacatnak hittek

2024. február 24., szombat 21:39

Bernátot, a kapitális méretű plüssmedvét szerda este vitték el a terézvárosi Rengeteg RomKafé bejárata elől. A tolvajok levelükben azt írták, hogy lomnak nézték az állatot, megtetszett nekik, és mivel jó állapotban volt, úgy gondolhatták, megmentik az enyészettől.

„Gazda nagyon keresni kezdett, ahogy észrevette az eltűnésem, Facebookon köröztetett, a zsaruknak is szólt. Ezt észrevette a rabló is, mérlegelt, sutyorgott a társával, és már nem ért nekik annyit az egész. Mit szépítsem: kitettek a Jósika utcánál, becsületükre legyen mondva: jól bántak velem, nem sanyargattak, tettek rám egy levelet, hogy hát szánják-bánják, benézték, azt hitték, hogy lom vagyok” – így számolt be elrablásának és megkerülésének történetéről a BRFK Facebook-oldalán Bernát mackó.

A vendégcsalogató játék mackó a mostani „elrablásán” kívül is került már érdekesebbnél érdekesebb helyzetekbe, például sokszor volt szelfikellék, vitték már el pár méterre csak úgy poénból, játszogatott vele feldobott bachelorbrigád vagy éppen egy lágymányosi leánybúcsús csapat.

Bernát medve – ahogy eddig mindig – a mostani kalandot is épp bőrrel, vagyis épp szőrrel megúszta ám, ezúttal a rendőrség vitte vissza jogos tulajdonosához a Jósika utcánál kitett plüssóriást.

Rovatok