Index Vakbarát Hírportál

Tóth Gabi lehet a Dancing with the Stars új évadának nagy dobása

2024. március 2., szombat 08:01

Elképzelhető, hogy Tóth Gabi lesz az egyik versenyző a TV2 táncos műsorának, a Dancing with the Starsnak az ősszel induló ötödik évadában. A híresztelések szerint már zajlik a műsor castingja, és az énekesnő neve is felvetődött.

A Dancing with the Stars előző évadának egyik főszereplője Tóth Gabi volt férje, Krausz Gábor volt, aki aztán meg is nyerte a műsort.

Most a Blikk számolt be arról, hogy a következő évad egyik szereplőre jó eséllyel az énekesnő lehet. A lap szerint Tóth Gabinak (új párja mellett) szenvedélye lett a tánc, és manapság egyre több időt tölt a próbatermekben,

amit részben a fellépései magyarázhatnak, részben pedig az, hogy akár a Dancing új évadában is szerepelhet. 

A Blikk szerint Tóth Gabi az eddigi évadokat is figyelemmel kísérte, és szívesen szerepelt is volna a műsorban, de a csatornán akkor futó Sztárban Sztár leszek! mestereként erre nem volt ideje.

Most viszont lehet, hogy lesz lehetősége rá. A lapnak ugyanis egy, az ügyre rálátó forrás  azt mondta:

A TV2 az őszi szezonban Megasztárt indít majd, ahol új zsűricsapat lesz. Ez kapóra jöhet Gabinak is, lehetne ideje a táncos műsorra. Úgy tudom, már zajlanak a Dancing castingjai, és Gabi neve is felmerült, ő pedig biztosan örömmel vállalná a feladatot, hiszen nagyon közel áll a szívéhez a tánc.

A TV2 vagy Tóth Gabi ezt az értesülést egyelőre nem kívánta kommentálni. A Blikk ugyanakkor felhívta a figyelmet arra, hogy az énekesnő akár a párjával, Papp Máté Bencével is közösen szerepelhetne majd a műsorban, hiszen már volt példa arra, hogy valaki a szerelmével állt színpadra a Dancingben (a francia műsorvezető, Cooky például szintén a profi táncosként ismert kedvesével, Szécsi Debórával lépett parkettre a második évadban).

Egyre többet nyilatkozik arról, hogy mennyire szeret táncolni 

Jelzésértékű lehet talán az is, hogy Tóth Gabi a napokban többször is beszélt arról, hogy mennyire szeret táncolni. 

Ismerkedtem már a latin és a standard táncokkal is, ám ezek eddig csak nagyon a belekóstolás szintjén voltak az életemben. Nekem nagy szerelem a latin táncok, s lehet, hogy újra elkezdek majd tanárokhoz járni akár, mert a lelkemet gyógyítja. Ha táncolok, mindent kizárok, és azt érzem, nincs baj

 – mondta pár napja a Mokkában az énekesnő. 

Szintén a TV2-nek nyilatkozott arról, hogy gőzerővel készül a közelgő Tina Turner-emlékkoncertre, ahol nemcsak énekelni, hanem táncolni is fog. Mint mondta, a koncertre való felkészülésben egy profi táncpartnere, Bődi Dénes segíti.

A párom a néptánc világában mozog, egész máshova kell helyezni a testsúlyokat. Más, mint a latin, de salsázni szoktunk. Táncikálunk ha kell, ha nem. Bánatunkban, örömünkben, a tánc mindig gyógyír a léleknek 

– mondta Tóth Gabi. 

Rovatok