Index Vakbarát Hírportál

Szexuális zaklatási botrány miatt került válságba a Spice Girls énekesnőjének házassága

2024. március 3., vasárnap 16:59

Az egykori Spice Girls-tag, Geri Halliwell fejét 2015-ben kötötte be Christian Horner, egykori autóversenyző, a Red Bull mostani csapatfőnöke. A sport- és zenerajongókat már egy hónapja lázban tartja a Horner körül dagadó botrány. A férfiról azt állítják, hogy szexuálisan zaklatta egyik alkalmazottját, és emiatt a házasságuk válságba került.

Az 50 éves Hornert a Red Bull salzburgi székhelyű anyavállalatának belső vizsgálata nemrég felmentette, de alig egy nappal később sokkolta a férfit, a családját és a Red Bullt az, hogy jó pár titkos üzenet kiszivárgott Horner és az állítólag zaklatott alkalmazott közt – olvasható a Daily Mailen

Mint írták, egy névtelen forrás 79, WhatsAppról származó képernyőfotót tett közzé széles körben. A lap szerint ezek az üzeneket „megalázóak” Geri Halliwellre nézve, és súlyos következményük lehet, ugyanis azt is megkérdőjelezik, hogy Christian Horner tényleg ártatlan-e ebben az ügyben. Az egykori énekesnő barátai azt mondták a brit lapnak, hogy 

A KISZIVÁRGÁS MIATT „MOST ELŐSZÖR MEGKÉRDŐJELEZŐDÖTT” KETTEJÜK HÁZASSÁGA IS.

Többek között a FIA elnöke, Mohammad Ben Sulayem is megkapta az üzeneteket, ahogy Stefano Domenicali, az F1 vezérigazgatója is. De a csapatfőnököket sem hagyták ki, szintén megkapta közülük Max Verstappen F1-pilóta édesapja, Jos Verstappen. Vagyis úgy tűnik, valaki nagyon komoly lejárató kampányt folytat Horner ellen.

Geri Halliwell, aki két közös gyereküket neveli, a barátai szerint teljesen összezuhant. Horner egyébként már a kapcsolatuk elején sem volt ma született bárány:

esküvőjük előtt kilenc hónappal született gyereke egy másik nőtől.

Halliwell ennek ellenére imádta, és csak jót feltételezett róla. De lehet, hogy most fog véglegesen megrendülni a bizalma benne. Az alábbi videó már a botrány kirobbanása után került ki az X-re, és Horner mintha különösen erősen húzná maga után törékeny feleségét.

Hacsak ki nem derül, hogy Horner itt most valóban áldozat. Sokan Jos Verstappent sejtik a szivárogtatás mögött, aki le akarja váltatni Hornert.

Rovatok