Index Vakbarát Hírportál

Bangó Margit 60 éves korában ünnepelte meg először a születésnapját

2024. március 5., kedd 12:09

Gyerekkori szokását tartva 60 éves koráig nem ünnepelte születésnapját Bangó Margit. A Kossuth-díjas előadóművész hozzátette, az első ünneplésen viszont bepótolták az elmaradt éveket, mert akkor egész Velence evett, ivott és mulatott.

Bangó Margit Kossuth-díjas előadóművész a Családi kör című műsor pénteki adásában beszélt arról, hogy családi szokásból adódóan évtizedekig nem ünnepelte meg a születésnapját.

Hatvanéves koromig nem ünnepeltem a születésnapjaimat. Amikor gyerek voltam, nem tudtunk születésnapokat tartani, mert nem volt rá pénzünk

– mondta Bangó a Blikk szerint, majd kiemelte: az első alkalomnál azért bepótolták a korábbi éveket, ugyanis egész Velence evett, ivott és mulatott.

„Marika lányom kezdeményezte, hogy jöjjön ilyenkor össze a család, ezt azóta is tartjuk” – árulta el az előadóművész, aki áprilisban ünnepli a 74. születésnapját. Bangó Margit ugyanakkor hangsúlyozta, hogy családjával nem csak különleges alkalmakkor gyűlnek össze, nyaranta sokszor tartanak nagyobb ebédeket és vacsorákat nyaralójában. A művész hozzátette: az összejöveteleknél zenélni is szoktak.

Mint írtuk, Bangó Margit tavaly februárban győzte le másodjára is a rákot, az akkori kontrollvizsgálaton tünetmentesnek bizonyult. Az előadóművész korábban több műtéten és kemoterápiás kezelésen is átesett a betegség miatt.

Rovatok