Index Vakbarát Hírportál

Ma este újra felcsendül James Blunt gigaslágere Budapesten

2024. március 5., kedd 11:16

Március 5-én az MVM Dome-ban lép fel James Blunt a tavaly ősszel megjelent Who We Used To Be című albumát támogató produkciójával.

A 2004-es You're Beautiful című gigaslágert jegyző előadó nem először jár Magyarországon: a magyar közönség többször láthatta már James Bluntot, aki ezúttal a Who We Used To Be című lemezét támogató turné keretében érkezik Budapestre.

A 14 lélekemelő dalt tartalmazó album első kislemeze a Beside You volt – a dalhoz, amely Blunt múltját idézi, Craig Bingham rendezésében készített videót az énekes. A klipben korábbi énjeivel találkozik, és miközben továbblép, a közönség nyomon követheti, ahogy elfogadja múltbeli életszakaszainak szerepeit.

A lemez James Blunt új korszakát vetíti előre, amely tökéletes metszetet alkot az előadó érzelmes oldala és az általa kedvelt modern műfajok között. Az albumon számos, keresett producerrel dolgozott együtt, köztük Jonny Cofferrel (Beyoncé, Kendrick Lamar, Lykke Li), a Red Triangle-lel (Bastille, James Arthur), Jack & Coke-kal (Rita Ora, Nick Jonas) és korábbi társával, Steve Robsonnal (Robbie Williams, One Direction).

Az aktuális turné startja előtt Blunt izgatottan nyilatkozott arról, mennyire várja, hogy útra keljen.

Hihetetlenül szórakoztató volt megírni és felvenni az új albumomat. Biztos vagyok benne, hogy néhány új dal mindenkit megmozdít majd. Alig várom a crowdsurfinget – Budapesten is

– mondta korábban az előadó.

Rovatok