Index Vakbarát Hírportál

Nem csitulnak a kedélyek, újabb támadás érte Harry herceget

2024. március 6., szerda 19:31

Katalin hercegné védelmébe kelt a Celebrity Big Brother című valóságshowba beköltöző Gary Goldsmith. A hercegné nagybátyja szerint teljes mértékben alaptalanok azok a vádak, melyek szerint Katalin rasszista, és azt mondta, nagyon dühös Harry hercegre és Meghan Markle-re a hamis vádaskodás miatt.

Novemberben jelent meg Omid Scobie – akit a sussexi pár szószólójának tartanak – könyve, amely nagy port kavart, mivel a holland újságíróknak kiküldött egyes példányokban szerepelt azon személyek neve, akik Harry herceg és Meghan Markle korábbi állítása szerint megjegyzést tettek fiuk, Archie herceg bőrszínére.

Ezek után rasszizmussal vádolták Katalin hercegnét és III. Károlyt, bár Scobie azóta is tagadja, hogy beleírta volna a nevüket a könyvbe.

Ezzel kapcsolatban beszélt Gary Goldsmith, Katalin hercegné nagybátyja hétfőn este, amikor versenyzőként belépett a Celebrity Big Brother nevű valóságshow házába. Szerinte Harry herceg ezzel a húzásával a busz alá dobta a királyi családot, és marhaságnak nevezte a hercegné ellen felhozott vádakat – írja a Daily Mail.

Goldsmith, aki Katalin édesanyjának, Carole Middletonnak szókimondó testvére, a The Sunnak adott interjújában elmondta, hogy Katalin hercegné „kívülről gyönyörű, de belülről még szebb, és tényleg egy imádnivaló anya”. Majd hozzátette, hogy nagyon feldúlta őt az, hogy Harry és Meghan rasszizmussal vádolta meg Katalint.

Ez abszolút baromság, és nem nagyon rejtettem véka alá az érzéseimet, amikor felkínálták a lehetőséget, hogy mondjak valamit. 100 százalékosan biztos, hogy Katalin nem rasszista

– fogalmazott Goldsmith.

Egy királyi szakértő szerint Goldsmith valóságshow-szereplése az utolsó dolog, amire most a hasi műtétje után lábadozó Katalinnak szüksége van.

Katalin nagybátyja azt is előrevetítette, hogy hogy rengeteg családi történetet fog megosztani a műsorban töltött ideje alatt. „Mindegyik kedves történet. Rengeteg családi anekdota van, és mindet meg fogom osztani” – mondta.

Mint megírtuk, Katalin hercegné az év elején esett át hasi műtéten, és azóta is lábadozik. A leendő királynő 2023 decembere óta nem mutatkozott a nyilvánosság előtt, egészen mostanáig: március elején ugyanis egy autóban fotózták le. A brit védelmi minisztérium pedig már azt is közölte, hogy Katalin walesi hercegné részt vesz III. Károly király júniusi hivatalos születésnapi rendezvénysorozatán.

Rovatok