Index Vakbarát Hírportál

Új területen próbálja ki magát Molnár Gusztáv

2024. március 6., szerda 07:30

A 37 éves színész az alkoholproblémáit leküzdve új fejezetet nyitott az életében. Molnár Gusztáv szerepet kapott a kassai Thália Színházban, rátalált a szerelem, emellett áprilistól egy új területen is szeretné kipróbálni magát.

Mint írtuk, Molnár Gusztáv 265 napot töltött egy komlói rehabilitációs intézetben, ahol alkoholfüggősége miatt kezelték. Káros szenvedélye miatt tönkrement a házassága. A színész részben magát okolja, ezért úgy döntött, hogy végleg felhagy az ivással

Drága örökösök egykori színésze letette az alkoholt, az önismeret útjára lépett, és két válás után a szerelem is újra rátalált egy barátja képében. Jelenleg távkapcsolatban él, ám ez a legkevésbé sem zavarja, mert úgy véli, hogy jót tesz nekik, ha lassabb tempóban haladnak. 

Molnár Gusztáv úgy érzi, hogy ismét jó irányba halad az élete. Jelenleg a kassai Thália Színházban próbál egy darabot, ami azzal jár, hogy a hétköznapokat a településen tölti, és csak hétvégenként tud Budapestre utazni.

A színész egyre több megkeresést kap, mégis úgy döntött, hogy tavasszal egy egészen új területen is kipróbálja magát. Molnár Gusztáv a Borsnak mesélt arról, hogy tervei szerint áprilistól kertészkedni szeretne. Felidézte, hogy a komlói elvonón rendszeresen gondozott egy kertet, emellett észrevette, hogy a növények gondozása megnyugtatja és nagyon jó hatással van rá. 

Áprilistól szívesen vállalok kerti munkákat. Természetesen nem a színház helyett, hiszen színész vagyok, a színpad az életem, de rájöttem arra, hogy több lábon kell állni. Terveim szerint beírok majd néhány Facebook-csoportba, hogy bárkinek a kertjét szívesen rendbe teszem, így mindenki jól jár. Kíváncsi vagyok, mi lesz belőle

– fejtette ki a lapnak Molnár Gusztáv.

Rovatok