Index Vakbarát Hírportál

Kovács „Kovi” István visszatér a felnőtt filmek világába

2024. március 7., csütörtök 20:52

Nyolc év kihagyás után újra felnőtt filmeket rendez Kovács „Kovi” István. A hazai szexipar legismertebb alakja korábban úgy látta, az igényes tartalmakra nincs igény, viszont most szerinte ez a trend lassan megváltozik. Hozzátette, az elmúlt években rengeteg felkérése volt, ezért is döntött a visszatérés mellett.

Kovács „Kovi” István úgy döntött, visszatér a pornóiparba és újra készít erotikus filmeket.

Az egykori felnőttfilmes rendező és producer már nyolc éve felhagyott a forgatásokkal, de az elmúlt időszakban annyi felkérést kapott, hogy végül elhatározta, visszatér régi munkájához.

Sok álmatlan éjszakám volt, mire meghoztam a komoly döntést, hogy befejezem a szakmát. Nem volt könnyű lezárni, de akkor tényleg azt gondoltam, örökre teszem. Felkéréseket viszont azóta is kapok a régi üzleti partnerektől és újaktól is, valamint rajongóktól. A mai napig rendszeresen megállítanak az utcán, majd kérdezik, mikor térek vissza

– mondta Kovács István a Blikknek. Mint mondta, valójában nagyon hiányzott neki az elmúlt nyolc évben a munka.

„Folyamatosan azt éreztem, visszahúz a kamera, és most engedek neki – tette hozzá. – Nem érzem magam annyira öregnek, hogy ne tudnék ebbe újra belevágni, sőt erőm teljében vagyok. Az interneten sajnos sok hulladék film van, de nálam továbbra is a minőség lesz a fontos, mert örömmel látom, hogy ismét szükség van erre. Már hónapokkal ezelőtt úgy tűnt, egy céggel együtt belekezdek, de voltak koncepciós hibák, egyet nem értések, amihez nem akartam adni a nevemet. Végül úgy döntöttem, kilépek onnan, aztán a saját kezembe veszem a dolgokat.”

A rendező arról is beszélt, hogy már elkezdte összerakni a stábot, és hamarosan a Kovi Casting című weboldalát is elindítja, ahová azon hölgyek és urak jelentkezését várja, akik szeretnének erotikus filmes karrierbe kezdeni.

Még mindig azt vallom, hogy Magyarországon vannak a legszebb nők a világon. Hiszem, hogy sikerül egy újabb Michelle Wildot, Maya Goldot, Monique Covet-t vagy Choky Ice-t felfedeznem

– mondta Kovács István.

A híres felnőttfilm rendező az Indexnek adott interjújában korábban kifejtette, azért hagyott fel a filmezéssel, mert az internet megjelenése után már csak kis költségvetésű filmeket tudott volna készíteni, amihez viszont nem adta volna a nevét. „Egy Michelin-csillagos szakács sem megy el egy kolbászsütödébe dolgozni, kivéve, ha az a sajátja” – tette hozzá.

Kovács István elmondta, az sem tetszett neki, hogy az igényes erotikus tartalmakat a „gusztustalan és agresszív“ filmek váltották fel. Mint mondta, most azonban úgy látja, kezdenek visszatérni a régi típusú filmek.

Rovatok