Index Vakbarát Hírportál

Béres Anett szerint sose kért tőle bocsánatot az a nő, aki a veszélyes teaszeánszt szervezte

2024. március 8., péntek 13:39

Béres Anett állítja, sosem kért bocsánatot a baranyai nő, akinek teaszeánszán a Való Világ volt szereplője életveszélyes balesetet szenvedett. Béres Anett már jól van, de azóta sem érti, hogy a szeánsz szervezője hogy nem vette észre, hogy baj van.

Mint arról az Index is írt, a Siklósi Járási Ügyészség többek között kábítószer birtoklásának bűntette miatt emelt vádat egy baranyai nő ellen, aki tudatmódosító szerek használatával szervezett szertartásokat. Az ő szeánszán vett részt még 2022 nyarán Béres Anett és Sáfrány Emese is.

Béres Anett számára a főzet olyan látomásokat okozott, hogy azt érezte, menekülnie kell, így az erdőbe szaladt, ahol baleset érte. Miközben a fák között bolyongott, egy magaslesre is felment, ahonnan leesett, és eltörte az egyik gerinccsigolyáját, illetve a sarokcsontját. A történtek után többször is megműtötték, felépülése pedig több mint egy évig tartott.

A Való Világ volt szereplője most a Blikktől tudta meg, hogy vádat emeltek a szertartását vezető nő ellen. Mint mondta, az illetővel azóta sem beszélt a történtekről.

Soha nem kért bocsánatot tőlem, az elmúlt másfél évben egyszer sem próbált megkeresni. Most már ne is kérjen bocsánatot, semmi értelme. A mai napig nem tudom megérteni, hogyan fekhetett le nyugodtan aludni, amikor látta, hogy valami nincs rendben. Mielőtt elmentem hozzá, többször megkérdeztem tőle, hogy ugye nem lesz baj? Mindig megnyugtatott, hogy ő ehhez ért, a legjobb az országban, nem lesz baj, és vigyáz rám… Ebből egyik állítás sem bizonyult igaznak

– mondta Béres Anett, aki hozzátette, mostanra már felépült a balesetből.

Úgy kezdtem a 2024-es évet, hogy idén végre elmondhatom: köszönöm szépen, jól vagyok! Az orvosok és a sok rehabilitáció segítségével kétszáz százalékot hoztam ki a helyzetemből. Már újra tudok futni, magas sarkút hordani, nem szorulok segítségre, amiért nagyon hálás vagyok az engem kezelő szakembereknek

– fogalmazott az influenszer korábban, aki azt mondta, megbánta már a szeánszot, de hálás is volt a történtek után. Később egy interjúban elárulta, hogy azért vett részt a szertartáson, mert szeretett volna családot alapítani.

Rovatok