Index Vakbarát Hírportál

Rebel Wilsont megfenyegette egy hollywoodi színész az új könyve miatt

2024. március 24., vasárnap 11:13

Rebel Wilson azt állítja, egy hollywoodi színész megfenyegette őt, miután a hamarosan megjelenő életrajzi könyvében megnevezi és megszégyeníti az illetőt korábbi viselkedése miatt. A színésznő azonban leszögezte: a könyv minden körülmények között meg fog jelenni.

Rebel Wilson kijelentette, a Rebel Rising című könyvében egy egész fejezetet szentel egy „hatalmas seggfejnek”, akivel egykor együtt dolgozott. A könyv a tervek szerint április 2-án jelenik meg – írta a Deadline.

Az ausztrál színésznő most arról írt egy 24 órán át elérhető Instagram-sztoriban, hogy a szóban forgó férfi felbérelt egy csapatot, amely megpróbálja megakadályozni, hogy írjon az illetőről.

Most ez a seggfej megpróbál megfenyegetni engem. Felbérelt egy kríziskommunikációs szakembert és ügyvédeket is. Megpróbálja megakadályozni, hogy az új könyvem megjelenjen. De a könyv meg fog jelenni, és mindannyian meg fogjátok tudni az igazságot

– írta Rebel Wilson, aki arról is beszélt, hogy amikor Hollywoodba érkezett, több színész is figyelmeztette: óvakodjon az ilyen emberektől.

Amikor először jöttem Hollywoodba, az emberek azt mondták, hogy »igen, van egy úgynevezett seggfejekkel nem elvem, ami azt jelenti, hogy nem dolgozom seggfejekkel«. Eleinte csak bólintottam, hogy igen, ezt értem, logikusan hangzik, de aztán később rájöttem, hogy pontosan mit is jelent

– tette hozzá a színésznő, aki elmondása szerint, miután együtt dolgozott a könyvében leírt férfival, ő is csatlakozott azokhoz, akik ezt az elvet vallják.

A Deadline emlékeztet, Rebel Wilson új könyve mellett jelenleg a A Deb című filmen dolgozik, amelynek ő az egyik forgatókönyvírója, a rendezője és egyik főszereplője is. A film Hannah Reilly és Meg Washington színpadi musicaljének filmadaptációja, amely a kamaszkor megpróbáltatásairól szól.

Rovatok