Index Vakbarát Hírportál

Azahriah elárulta, miért tűnt el rövid időre az új videóklipje

2024. április 1., hétfő 17:17

Nem sokkal a megjelenés után lekerült Azahriah legújabb klipje a YouTube-ról. Az azóta ismét mindenki számára elérhető videóklipet tizenhét órán belül több mint 225 ezren látták.

Április elsején megjelent Azahriah legújabb kislemeze, amelyhez azonnal klip is készült, cipoe címen. Az előadó a dalban a közélettel kapcsolatos kritikáit is megfogalmazta.

Azahriah csatornáján fél napig volt elérhető a klip, majd hirtelen privátra állították, de addig is több mint 160 ezres megtekintést ért el.

Mint azt egy korábbi cikkünkben megírtuk, a cipoe ugyanannyira, ha nem jobban vázolja fel a magyar valóságot, pláne olyan időszakban, amikor talán a megszokottnál is jobban felbolydult az ország és a közélet.

A cipoe című dalban „milliomosokról, buta Origo-cikkekről és propagandagépről” is szó esik, emellett több egyértelmű utalás van a közéleti eseményekre is. Azahriah új szerzeményének befejezése a következő:

Így ha netalán a szél jártatná a szád

Vagy hoznád másra rá a frászt

Egy buta Origo-cikkel

Te propagandagép

Így ha berekedne a hangom, és nem hallaná a nép

Akkor sincs nagy baj, mer' amit akartam, azt rég elmondtam már

Stadionokban ordítja a nép: Álé-álé

Megmentettem magamat, hát itt az idő másokat is

– szól a cipoe vége.

Azahriah a klip eltűnését 24 órán keresztül elérhető Instagramján a következőképpen indokolta meg: „Leszedtem az új klipet, mikor ki lesz cserélve alatta a sz*rrá kompresszált audio egy rendesre, akkor visszateszem.”

Az új szám a Spotifyon továbbra is elérhető.

Rovatok