Index Vakbarát Hírportál

Dopeman Puzsér Róbertnek: Te ipari b*zi

2024. április 2., kedd 13:01

Megérkezett Pityinger László, alias Dopeman válasza Puzsér Róbert napokban nyilvánosságra hozott új dalára, amelyet Dopemanhez írt, és amelyben megemlíti a rapper egyes családtagjait is.

Van, akinek semmi sem szent címmel töltött fel videót a YouTube-csatornájára hétfőn Pityinger László, alias Dopeman, amiben a napokban nyilvánosságra hozott Puzsér Róbert kritikus neki címzett rapszámáról fejti ki a véleményét.

Dopeman arról beszél a videóban, hogy válaszrapszámot akart írni Puzsér csattanós, Ha a buddhaság fájna című új dalára, de családja kérésére inkább letett róla. Puzsér a dalban többek között azt rója fel Dopemannek, hogy a rapper kormánykritikus, ellenzéki szereplőből vált a NER és Orbán Viktor egyik fő támogatójává a nyilvánosságban.

Rúgni, nyalni: ez a szolgafajta. Uzsorás dharmabeszéd, ahogy egy bazseváló, szociktól kunyeráló NER-segéd játssza az eszét. Kit érdekel ez a sz*r?

– teszi fel a kérdést a kritikus a dalában. 

Az anyjáról és a húgáról nem szívesen hall Puzsér zenéjében

Dopemannél – aki korábban szintén egy rapszámban üzent Puzsérnak – azonban betelt a pohár, kijelentette, hogy a játéknak vége. Főként az verte ki a biztosítékot nála, hogy a publicista Pityinger anyját és húgát is megemlíti a dalában. 

Itt a játéknak vége van, csicska, és nincs beszélgetés. Azt is elmondom, hogy ma felemeltem a telefont, mert két perc alatt kiderítettem a számodat, te ipari b*zi. Ki voltál kapcsolva. […] Pedig szerettem volna veled tereferélni… ezzel kapcsolatban, hogy anyukámmal hogy szeretnél közösülni, meg hogy a húgommal mi a problémád…

– mondta a csatornáján a rapper. 

És bár konkrétan nem fenyegette meg veréssel Puzsért, azt mondta, ha ezentúl meglátja valahol, jobban teszi, ha kikerüli, továbbá felvetette annak a lehetőségét, hogy személyesen megjelenik a kritikus egyik állandó műsorának, az Apu azért iszik, mert te sírsz című podcast felvételén. 

Csak szorítsál azért, hogy ne essek be úri társaságban valamelyik Apura…

– fogalmazott.

Rovatok