Index Vakbarát Hírportál

Holtan találták az 1923 című sorozat színészét

2024. április 6., szombat 09:53

Cole Brings Plentynek egy héttel ezelőtt veszett nyoma, miután egy családon belüli erőszakhoz köthető vitába keveredett. Egy rendőrségi bejelentést követően kezdtek el kutatni utána, ám péntek reggel holtan találtak rá.

Kansas állam Johnson megyéjének seriffhivatala szerint Cole Brings Plentyre péntek reggel bukkantak rá egy erdős területen, miután egy személy észrevett egy üres járművet a közelben.

Ahogy egy közleményben tudatták, a nyomozás jelenleg is folyamatban van, orvosszakértő és nyomozók is érkeztek a helyszínre. Közlésük szerint a 27 éves színész már egy héttel korábban eltűnt. Nagybátyja, a Yellowstone című széria főszereplője, Mo Brings Plenty több felhívást osztott meg az Instagram-oldalán, hogy mihamarabb rátaláljanak unokaöccsére. 

Szeretnénk kifejezni szívből jövő köszönetünket a közösség minden tagjának, aki idejével, erőforrásaival és támogatásával hozzájárult az eltűnt személy felkutatásához

– írta még csütörtökön. 

Mint az a Lawrence-i Rendőrkapitányság keddi közleményéből kiderült, Cole Brings Plenty az eltűnése előtt családon belüli erőszak gyanúsítottjává vált, miután egy heves vitába keveredett vasárnap. Ahogy kiemelték, a hatóságok bejelentést kaptak annak kapcsán, hogy egy nő segítségért kiabál, ám mire a rendőrség kiérkezett a helyszínre, a gyanúsított elmenekült.  

A vizsgálat során azonosítottuk Brings Plentyt, és a forgalmi kamerák azt mutatták, hogy az incidens után azonnal elhagyta a várost, dél felé haladva az 59-es főúton

– fogalmazták meg, hozzátéve, akkor riasztást adtak ki a területi szerveknek, és a letartóztatását tervezték. 

A színész – aki korábban a Haskell Indian Nations Egyetem hallgatója volt – eddigi rövid pályafutása során több sorozatban, köztük az Into the Wild Frontierben, a The Tall Tales of Jim Bridgerben, illetve a Yellowstone című széria spin-offjában, az 1923-ban tűnt fel. Utóbbi produkcióból vált főleg ismertté, amelyben Pete Plenty Clouds-ot alakította. 

Rovatok