Index Vakbarát Hírportál

Majka reagált a Sztárbox-kihívásra: Ember! Most jövök a templomból!

2024. április 8., hétfő 06:31

A Sztárbox férfi középsúlyú bajnoka, Molnár Áron egy hirtelen ötlettől vezérelve kihívta egy bokszmeccsre Majoros Pétert. Nem kellett sokáig várni a rapper válaszára, aki Sebestyén Balázst ajánlja maga helyett.

18 év szünet után, tavaly ősszel visszatért az RTL képernyőjére a Sztárbox, amelynek adásait az Index is nyomon követte. A ringbe szálló hírességek közül férfi középsúlyban Molnár Áron lett a bajnok, aki olyannyira beleszeretett a bokszba, hogy az új évadban ismét ringbe szállna, méghozzá nem is akárkivel. A színész vasárnap este az Instagram-oldalán keresztül szólította meg a 2004-ben szintén bajnoki címet szerzett Majoros Péter Majkát, hogy kihívja egy mérkőzésre.

A rapper, aki 2023 decemberében igazolt át az RTL-hez, a felkérésre szintén a közösségi oldalán reagált.

Áron!! Az ég áldjon meg !!! Hát most ezt hogy ??? Vasárnapra ezt mééé' találtad ki? Ember !! Most jövök a templomból!!! 

– humorizált Majka, majd komolyra fordítva a szót így folytatta: „Drága testvérem! Végignéztem a bokszos pályafutásod és igazán imponáló volt. Elhiszem, hogy tüzet kaptál, mert tényleg jól állt a pifff pufff, de sok akadályba ütközik, hogy mi egymásnak essünk. A legnyomósabb érv, hogy nekem 2024-re annyi munkám van, hogy esélytelen lenne felkészülnöm ellened olyan szinten, amivel megnyugtatóan sétálnék be a ringbe” – magyarázta, hozzátéve: 

Ahhoz, hogy kiporoljam a feneked minimum 6-7 hónap felkészülésre lenne szükség, heti 5 nap edzéssel, ami az én időbeosztásom mellett meg Tom Cruisenak se sikerülne a Mission Impossible 8-ban.

Megjegyezte, lehetne olyan is, „aki felmarkolna egy zsák pénzt, szarna mindenre, és az első menetben hanyatt vágja magát, de az nem én vagyok. Ha már elvállaltam valamit, megcsinálom rendesen... És ezt nem tudnám.” Végül úgy döntött, ha már ő nem vállalja a meccset, legalább ajánl valakit maga helyett, nehogy ellenfél nélkül maradjon a színész. 

Ha akarod viszont rád küldöm az egyik emberemet, mert régóta a begyében vagy. Sebestyén Balázsnak hívják és semmi dolga sincs azon kívül, hogy a kakassal kel reggel. Délután pont el tud menni felkészülni. Nekem azt hiszem, mondta is egyszer, hogy nem nagyon csíp téged!

– passzolta át a kihívást a rádiósnak, aki műsorvezetőként az RTL képernyőjén rendszeresen szerepel. 

Úgy tűnik tehát, hogy átigazolása után nem a Sztárbox ringjében bizonyít első körben Majoros. Persze őszig még meggondolhatja magát. 

(Borítókép: Majoros Péter 2024. március 19-én. Fotó: Papajcsik Péter / Index)

Rovatok