Index Vakbarát Hírportál

Kárpáti Rebeka szakíthatott a vőlegényével

2024. április 18., csütörtök 07:44

Kárpáti Rebeka februárban erősítette meg, hogy jegyben járnak Lénárd Andrással, a Tiltott Csíki Sör tulajdonosával. A legfrissebb információk szerint azonban szakíthatott a szerelmespár, de a hírt egyelőre egyik fél sem erősítette meg.

Hullámvölgybe került Kárpáti Rebeka és Lénárd András, a Tiltott Csíki Sör tulajdonosának kapcsolata, a Blikk szerint szakíthatott a pár. Azt írták, a TV2-n hamarosan induló Zsákbamacska című műsor sajtótájékoztatóján a modell nem viselte az eljegyzési gyűrűjét, és amikor a lap interjút készített vele, magánéletéről nem szeretett volna beszélni, egy ponton el is érzékenyült. 

Azt is megtudták, hogy a helyszínre egy hatalmas virágcsokor is érkezett az egykori szépségkirálynő nevére, amit szerintük a vőlegénye küldött neki. A Blikk elküldte a kérdéseit mindkét félnek, de nem reagáltak, ugyanakkor egy közeli ismerős elárulta, hogy valóban nincs minden rendben köztük. 

Mint írtuk, Kárpáti Rebeka és Lénárd András 2023 júliusa óta alkotnak egy párt. Már idén januárban úgy tűnt, a fiatal szépségkirálynőt eljegyezte 17 évvel idősebb párja. Az influenszer ujján hatalmas gyémántgyűrűt is kiszúrtak, amelyet a feltételezések szerint a Csíki Sör tulajdonosától kapott.

Februárban Kárpáti Rebeka megerősítette, valóban jegyben járnak. A lánykérésről nem osztott meg részleteket, azonban elárulta, milyen lagzira vágyik milliárdos szerelmével. Megjegyezte, az esküvő mellett a gyermekvállalásra is régóta vágyik már, de ezt a lagzival együtt még a jövőnek nevezte. 

Rovatok