Index Vakbarát Hírportál

Nagy botrány a briteknél, John Lennon fia beszólt Harry hercegnek

2024. június 2., vasárnap 09:04

Sean Lennon a „nyafogó” Harryt kritizálta és kicsúfolta a Spare memoár miatt. A Harry-rajongók persze nekiestek, de őt sem kellett félteni, egyből visszavágott.

Nagy-Britanniában igen nagy felzúdulás lett abból, hogy John Lennon fia, a 48 éves Sean idiótának nevezte Harry herceget, aki megérdemli, hogy kigúnyolják a közösségi médiában. Sean Lennon először Harry Spare (magyarul Tartalék) című önéletrajzi könyvét tette vicc tárgyává, amikor gúnyolódva azt írta ki az X-re (egykori Twitter): „Spare me” – azaz, kímélj meg.

Ahogy a Mirror beszámol róla, kapott hideget-meleget a Harry-rajongóktól, de még egyszer leírta véleményét, és kiemelte a könyvnek azt a részét, mikor Sussex hercege azt taglalja, hogy kezelte lefagyott péniszét Diana hercegné kedvenc ajakápolójával. Ám a rajongók sem voltak restek, egyből visszavágtak Lennon fiának azzal, hogy Harryt sok tragédia érte, ne bántsuk.

Sean Lennon azt is elmondta, vannak köztük hasonlóságok (elég csak a rájuk nehezedő családi teherre gondolni), és egyszer találkoztak is,

de ez még azelőtt volt, hogy rájöttem, Harry egy idióta.

A „spare me”-posztra úgy reagált, az csak egy szójáték, de Harry igenis megérdemli, hogy kicikizzék. Még úgy is, hogy a könyv a megjelenés után bestseller lett. John Lennon fia a Harry-rajongóknak azt üzente, persze szomorúak a Harryt ért tragédiák, de őt az ostobasága zavarja.

Az, hogy viccet csináltam belőle, nem jelenti azt, hogy nem érzek együtt vele. Valójában igen. Ezért is vagyok nagyon csalódott… reméltem, hogy okosabb lesz

– fogalmazott Sean Lennon, aki hozzátette, hogy empatikus Harryvel, de az túl sokat nyafog, ezért megérdemli a gúnyolódást, ahogy az önkritikus Lennon szerint biztos ő maga is.

Rovatok