Index Vakbarát Hírportál

Végre egy ártalmatlan kutyás trend terjed a TikTok-on

2024. június 6., csütörtök 16:49

Korábban több olyan trend is terjedt a népszerű videómegosztó alkalmazás felhasználói körében, amelyek nem tartják tiszteletben a kutyák határait, sőt, vannak olyanok is, amelyek akár kifejezetten ártalmasnak is nevezhetőek. A „hands in” kihívás azonban most kivételt képez.

A trend abból áll, hogy a gazdik egymásra teszik a kezüket, hogy megnézzék erre hogyan reagál a kutyájuk. Az eb általában a kamerával szemben helyezkedik el, így jól látható, hogy néha hosszasan gondolkodnak azon, mégis mit kéne csinálniuk. 

A legtöbb kutya azonban szinte azonnal rájön, hogy mit vár a gazdájuk, és rárakja a mancsukat az eléjük nyújtott kézre. Ugyan gyakran zavarodottnak tűnnek, de stresszesnek, zaklatottnak vagy szorongónak nem lehetne nevezni a trendben részt vevő kutyákat.

A témát részletesebben körbejáró cikket ide kattintva olvashatja el.

Társkiadványunk, Az Én Kutyám magazin által rendezett DOGZ Fesztivál és Konferencia három helyszínnel, kutyás szakemberekkel, és közel 20 kutyás programmal vár minden érdeklődőt és kutyatartót szeptember 7-én. Látványos bemutatók, ingyenes állatorvosi tanácsadás, szakmai előadások - mindez egy hatalmas városligeti fesztivál keretében. Ha érdekli a rendezvény, ide kattintva megtekintheti a programot.

Rovatok