Index Vakbarát Hírportál

Kiderült, miért hagyhatta el Jennifer Lopez Ben Afflecket

2024. június 16., vasárnap 10:05

Az amerikai énekesnő a legjobbat próbálja kihozni magából, amióta elhagyta férjét. A válásról csak annyit mondott: nem tud többet tenni, és a helyzet nem javul, csak rosszabbra fordul.

Jennifer Lopezről nyilatkozott egy név nélküli zeneipari forrás a Daily Mailnek. A nyilatkozatból kiderült, hogy az 54 éves énekesnő fő oka, amiért elhagyta az 51 éves Ben Afflecket, hogy „mogorva és negatív” volt. A popsztár nem érzi úgy, hogy többet tudna tenni kapcsolatuk érdekében.

Jennynek elege van, és tényleg próbálkozott, de nem tud többet tenni, a kapcsolatuk nem javul, hanem rosszabb” – mondta a zeneipari forrás a napilapnak.

A popsztár jövőbeli tervei között szerepel, hogy újraindítja a This Is Me… című élő turnéját 2025 nyarán, amikorra betölti 56. életévét. Az idei, júliusban induló turnéját lemondta, hogy kicsit „összeszedje magát”.

Izgatottan várja, hogy jövőre turnézzon, amikor magánélete nyugodtabb lesz, és kapcsolatba léphet rajongóival. Magával viszi a családját is, és a legtöbbet hozza ki ebből

– mondta a forrás.

Rovatok