Index Vakbarát Hírportál

Ben Affleck nélkül nyaralt Jennifer Lopez, a válás küszöbén állnak?

2024. június 20., csütörtök 08:47

Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága nem tart jó irányba, a színész-énekesnő egyedül nyaral Olaszországban. A TMZ szerint nagyobb a baj, mint hinnénk, a sztárpár sorsa eldőlni látszik.

Úgy tűnik, Jennifer Lopez éppen egy családmentes nyaraláson vesz részt Olaszországban, ráadásul házassági és karrierproblémái közepette döntött úgy, hogy egyedül utazik el. Férje, Ben Affleck sem tartott vele Positanóba − írta meg a TMZ.

A lap által megszerzett fotón és videón jól látszik, hogy az énekesnő egy positanói szállodában van, néhány barátja társaságában kapták lencsevégre, mielőtt hajóra szálltak volna.

A lap megjegyzi, hogy Jennifer Lopez boldognak és kipihentnek tűnik a felvételeken, ami furcsának tűnhet, tekintve, hogy magánélete romokban hever. A TMZ szerint a pár ugyanis már a válás küszöbén áll, erről nemrég dokumentumfilm is készült, amely a Hulun fut.

Ben Affleck és Jennifer Lop már családi házukat is árulják, amelyet tavaly vettek meg 60 millió dollárért (mintegy 22 milliárd forintért). A színész állítólag már feleségétől külön él, és Brentwoodban bérel lakást.

Rovatok