Index Vakbarát Hírportál

Nagyot balhézott egy jachton Travis Scott, őrizetbe vették

2024. június 21., péntek 06:08

Leszállíttatták a rapper Travis Scottot egy jachtról, mert részegen üvöltött a személyzettel. Ezután tovább káromkodott és próbált visszajutni, de letartóztatták. Óvadék ellenében engedték csak szabadon.

Rendőrök vették őrizetbe Travis Scott (eredeti nevén Jacques Bermon Webster) rappert Miamiban, miután részegen, hangosan kiabált egy jacht személyzetével – írja a Deadline.

A 33 éves rappert helyi idő szerint csütörtök hajnalban fogták el. A jegyzőkönyv szerint egy jacht személyzetével került összetűzésbe, rendbontó viselkedése miatt leküldték a hajóról. A sztár ezen berágott és vissza akart menni. Ekkor hívta ki a személyzet a rendőröket. A rapper később 650 dollár óvadék ellenében szabadult.

A sztárnak korábban is meggyűlt a baja a hatóságokkal, 2021-ben egy amerikai koncertje alatt tízen haltak meg, miután pánik tört ki. Akkor vádat is akartak emelni vele szemben, de ezt végül nem tették meg.

A héten egy másik ismert zenészt, Justin Timberlake-et is őrizetbe vették ittas vezetésért, miután szabálytalanul vezetett, elbukott a mozgásvizsgálaton, és visszautasította az alkoholtesztet. Állítása szerint csak egy Martinit ivott, de a rendőröket a sztár véreres szemei, az alkoholbűzös lehelete, figyelmetlensége és a mozgáskoordinációs problémái nem éppen erről győzték meg, ezért bevitték.

A rendőrök szerint azért lettek figyelmesek Timberlake-re, mert nem tartotta a sávját. Állítólag szabálytalanul közlekedett az autóval, majd még egy stoptáblánál is megállás nélkül áthajtott. A rendőrök intézkedtek, és nem sokkal éjfél után megállították az autót. Ezután váltak kellemetlenné a dolgok a zenész számára, aki jelenleg világ körüli turnén van, és néhány nap múlva New Yorkban tervez fellépni. A rendőrök ugyanis alkoholszagot éreztek Timberlake-en, és az üveges tekintete alapján a helyszínen mozgásvizsgálatot követeltek. Fél lábon kellett volna állnia, néhány métert sétálnia az utcán, majd megfordulnia.

Rovatok