Index Vakbarát Hírportál

Justin Timberlake visszatért a színpadra az őrizetbe vétele után

2024. június 22., szombat 08:31

Justin Timberlake-et a hét elején vitték el a rendőrök. A zenészt azóta elengedték, pénteken színpadra állt, és a maga módján kért bocsánatot a közönségétől.

Ahogy arról beszámoltunk, Justin Timberlake-et ittas vezetés miatt vitték el a rendőrök a hét elején. 

A sztárt kedden kapták el, miután autójával áthajtott egy stoptáblánál megállás nélkül, majd egy rendőr megállította, és átható alkoholszaga volt a leheletének, szemei pedig véreresek voltak. A rendőr helyszíni józanságtesztjén nem szerepelt jól, az alkoholszonda megfújását pedig visszautasította. 

Hétvégén a zenész már újra a színpadon állt, és a hozzá legjobban illő módon mondott köszönetet a rajongóknak – írta meg a Variety.

Kemény hét volt. Tudom, hogy néha nehéz engem szeretni, de ti továbbra is szerettek engem, és én is szeretlek titeket

– mondta Justin Timberlake péntek este, a chicagói United Centerben a közönségnek. Ezután a Selfish című dalra kezdett rá, amely az első kislemezdal a legújabb albumáról, az Everything I Thought It Wasról. Ugyan nem kért szó szerint bocsánatot, és nem utalt közvetlenül az incidensre, de a közönség szerint megható pillanat volt.

Timberlake jelenleg a Forget Tomorrow című világkörüli turnéján vesz részt, amellyel legújabb, márciusban megjelent lemezét népszerűsíti. A tervek szerint a pénteki és szombati chicagói United Centeres-koncert után jövő héten még két show-t ad a New York-i Madison Square Gardenben. A turné észak-amerikai szakasza július 9-ig tart, majd július végétől szeptemberig Európa színpadait robbantja fel, októberbe pedig visszatér Észak-Amerikába. Az utolsó fellépése december 20-án Kansas Cityben lesz.

Rovatok