Index Vakbarát Hírportál

Lily Allen még csak a kisujját dugta bele, de már az egész lábát követelik

2024. július 3., szerda 20:30

Az énekesnő úgy döntött, hogy a pedikűröse és a rajongói hatására, nyomására regisztrál OnlyFansre, és lábképeket fog árulni az elkötelezett híveinek és az erre kíváncsi felhasználóknak. Egy potom összegért cserébe már több fotón is meg lehet csodálni Lily Allen alsó végtagjait, és mivel még csak alig egy hete üzemel az oldal, bőven számíthatnak további tartalomra az odalátogatók.

Lily Allen csatlakozott az OnlyFanshez, hogy eladja a lábáról készült fotókat – havonta 10 dollárt (3660 forintot) kérve az előfizetőktől. Az énekesnő kedd este Instagram-sztorijában osztott meg egy videót, amelyen a lábujjait mutatta be, amint a római Trevi-kútnál üldögélt – írta meg a Sky News.

A „la dolce feeta” feliratú link az OnlyFans fiókjához vezette a követőket – ahol a szóviccek folytatódnak.

A felhasználóneve Lily Allen FTSE500, a leírásában pedig az áll, hogy „csak most dugtam bele a lábujjaimat”, míg egy nemrégiben megjelent posztjának felirata „egyéni vállalkozó” volt. Az OnlyFans egyébként egy felnőtt tartalmakról ismert online platform, ahol a rajongók fizetnek az alkotóknak a fotókért és videókért.

A 39 éves Allen először a Miss Me? podcast – amelyet Miquita Oliverrel közösen vezet – egyik epizódjában beszélt arról, hogy eladná a lábfotóit. Elmondta, hogy a pedikűröse azt mondta neki, hogy „ritka” ötcsillagos minősítést kapott a WikiFeet nevű oldalon, ahol a felhasználók értékelik az emberek lábát.

A lábam elég magasan van értékelve az interneten

– mondta az énekesnő. Azt is hozzátette, hogy a pedikűröse úgy fogalmazott, „sok pénzt kereshetnél azzal, hogy lábtartalmakat árulsz az OnlyFansen – én pedig nem mondtam nemet”.

Allen azt is elmesélte, hogy kapott üzeneteket olyan emberektől, akik „lábtartalmakat kértek”, miután olyan fotókat posztolt az Instagramon, amelyeken a lábai voltak láthatók. A június 17-én megjelent podcastben azt mondta, hogy „még nem tart ott”, de hozzátette, „nem mondok nemet”.

A dolgok pedig elég gyorsan változtak, ugyanis bő egy héttel később, június 25-én megjelent az első poszt az OnlyFans-fiókján – ha már elmondása szerint a gyerekei tönkretették az énekesi karrierjét.

Rovatok