Index Vakbarát Hírportál

Betörtek a Feketék fehéren film sztárjához, rosszul döntöttek

2024. július 6., szombat 07:17

Betörők hatoltak be Marlon Wayans amerikai színész házába, ahonnan több ezer dollár készpénzt és egy széfet is eltulajdonítottak. A színész úgy véli, nem ő a megfelelő alany egy ilyen rabláshoz, hiszen két macskáján és 1994-es autóján kívül nincs semmije. A humorista hálát adott Istennek, hogy mindenki jól van.

Betörtek Marlon Wayans színész-humorista – a Feketék fehéren és a Horrorra akadva-filmek sztárja – Los Angeles-i otthonába, ám a színész szerint a betörők rossz házat választottak, mert neki szinte semmije sincs – írja a People magazin.

Bár az amerikai sajtó arról ír, hogy több ezer dollár készpénzt és egy széfet is elvittek a színész otthonából, az 51 éves Wayans elárulta, hogy számára az a legfontosabb, hogy mindenki jól van.

Isten olyan jó. Mindenki jól van. Hálás vagyok

– írta a posztjában a színész. 

A komikus megjegyezte, hogy semmi értékes nincs a házában, ezért jobb lett volna, ha spórolnak az energiájukkal a betörők. Mint mondta, egyszerű életet él, és autóján, valamint magán a házon kívül semmi értékes nincs a tulajdonában, sem értékes ékszerek, sem pénz. 

Sajnálom, egyszerű életet élek két macskával és egy 1994-es Range Roverrel, amit ha ellopsz, akkor szükséged lesz egy gyorstöltőre, mert folyton lemerül az akkumulátora. A rablók ne pazarolják az energiájukat és az életüket betörésekre…

– írta Wayans. 

Ezenkívül a színész köszönetet mondott mindenkinek, aki felkereste azzal kapcsolatban, hogy jól van-e. 

A TMZ beszámolója szerint a rablás június 29-én, szombaton, kora reggel történt. Wayans testvére, Keenen otthon volt az eset idején, de nem vette észre, hogy mit történt. Másnap reggel Wayans egyik munkatársa fedezte fel a bűncselekményt.

Rovatok