Index Vakbarát Hírportál

Egy ikonikus ismerős tér vissza Eddie Murphy oldalán

2024. július 8., hétfő 17:08

Egy 2003-ban megalkotott animációs figura, Crazy Frog tűnik fel a Beverly Hills-i zsaru-trilógia folytatása, a nemrég Netflixre befutott Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley című film promóciós videójában. A legendás duót 2005-ben láthattuk utoljára.

Axel Foley, a Beverly Hills-i zsaru nagyszájú karaktere újabb képernyős küldetésre tér vissza, és egy olyan nosztalgikus figurát is magával hoz 2005-ből, akiről talán sosem gondoltuk volna, hogy újra látjuk.

Harminc évvel a Beverly Hills-i zsaru harmadik – teljes csődnek bizonyult – része után július 3-án befutott a Netflixre a Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley, a trilógia egyenes ági folytatása. 

A Deadline beszámolójából kiderül, hogy az Eddie Murphy-féle zsaru oldalán azonban egy meglepetésvendég is feltűnik a film promóciós videójában, mégpedig a kétezres évek csengőhangikonja, a Jamba csengőhang-szolgáltató által forgalmazott Crazy Frog tér vissza egy klip erejéig.

Crazy Frog, a bukósisakos béka, egy svéd CGI (Computer-Generated Imagery), azaz számítógépen létrehozott eurodance-karakter volt, amelyet 2003-ban, csaknem egy évtizeddel az 1994-ben megjelent Beverly Hills-i zsaru már említett botrányosan rosszul sikerült harmadik része után formáltak meg. Majd 2005-ben megjelent a Crazy Frog-videóklip, amelyben az animált kék béka táncolt a nyolcvanas évekbeli Axel F. című dal feldolgozására. 

Axel F. és Crazy Frog 2005 óta alkot ikonikus párost – olvasható a videó leírásában a Crazy Frog YouTube-oldalán. Az új promóciós videó a film kulcsjeleneteit tartalmazza belekeverve Crazy Frogot az akciójelenetekbe, aki egy kis extra káoszt okoz Axel Foley-nak. 

Rovatok