Index Vakbarát Hírportál

A The Boys sztárja majdnem sokkot kapott, amikor megtudta, mit kell csinálnia egy polippal

2024. július 10., szerda 11:17

Chace Crawford a kezdetek óta egyik főszereplője a The Boys című sorozatnak, amelyben a mélytengeri szuperhőst, Mélységet alakítja. A színész, amikor elvállalta a szerepet, nem tudta, mivel jár majd a feladat, ha pedig ezt előre elmondják neki, lehet, hogy el sem vállalja. Amikor a forgatókönyvet olvasva megtudta, hogy intim kapcsolatba kell kerülnie egy polippal, teljesen kiakadt.

Nem minden kezdet könnyű, és ezt Chace Crawford is rendesen megtapasztalta. A színész 2019 óta játszik a The Boys című szuperhősszatírában, azonban hiába van jelen a kezdetektől fogva, semmi sem készíthette fel arra, amit a készítők kértek tőle a harmadik évadra.

Noha a sorozatról ma már tudjuk, hogy nem finomkodik, amikor Crawford megtudta, hogy az egyik jelenetben intim kapcsolatba kell kerülnie egy polippal, majdnem pánikrohamot kapott.

„Totális tagadásban voltam. Aztán eltelt az első huszonnégy óra a felvétel napjától számítva, és majdnem pánikrohamot kaptam” – idézi a színészt a Sky News.

Ez a bizonyos jelenet a harmadik évad hatodik részében látható. Amikor Crawford kézhez kapta a szkriptet, nem hitt a szemének. Még Eric Kripkét is felhívta, aki fejlesztőként és showrunnerként vezeti a produkciót, mert nem tudta elképzelni, miként lehet ezt megoldani. A Sky News szerint ha tudta volna, hogy a szerepe ezzel jár majd egyszer, akkor lehet, hogy sosem vállalja el Mélység karakterét.

Egy év rettegés

Végül némi változtatást eszközöltek, így kivitelezhető lett a felvétel. Az Ambrosius nevű polipot, akivel a jelenet zajlott, az Oscar-díjas Tilda Swinton szinkronizálta. Crawford elmondása alapján zárt körű forgatás volt, amin csak a legszükségesebb stábtagok vehettek részt a jelenet kényességéből adódóan. Az esetre így emlékezett vissza:

Már csupán az, hogy felemeltem a nedves polipot, és magammal vittem őt az ágyba, egyszerre volt nevetséges és zavarba ejtő.

Szorongásához szintén hozzátett, hogy a felvétel és az epizód leadása között majdnem egy év telt el, ő pedig rettegett attól, hogy miként fognak erre reagálni a nézők. Végül a fogadtatás pozitív volt, sokan dicsérték, hogy bevállalta. Még olyan is megesett, hogy az edzőteremben odament hozzá valaki, és mutatta, hogy a Comic Conra Mélységnek öltözött, és apró polipot vitt magával.

Rovatok