Index Vakbarát Hírportál

Holtan találták az autójában az Alf sztárját, Benji Gregoryt

2024. július 11., csütörtök 09:13

46 éves korában meghalt Benji Gregory, aki Brian szerepét játszotta az Alf című sitcomban. A férfit az autójában találták meg holtan a kutyájával együtt. A jelentések szerint hőgutát kapott.

A jelentések szerint Benji Gregoryt június 13-án találták meg holtan az autójában, az amerikai Arizona államban található Chase bankfiók parkolójában. A 46 éves színész az Alf című sitcomban a Tanner család középső fiát, Briant alakította – írja a Bild.

Halálának pontos körülményeit jelenleg a halottkémi hivatal vizsgálja. Az Alf sztárjának barátai azt feltételezik, hogy elaludt az autóban, és hőguta miatt halt meg, kutyájával együtt.

Benji Gregory mindössze nyolcéves volt, amikor az Alf révén híressé vált. A sorozat négy évadon keresztül futott, 1986 szeptemberétől 1990 márciusáig sugározták. Az igazán nagy hollywoodi siker azonban elmaradt számára.

Volt néhány mellékszerepe olyan kasszasikerekben, mint a Fantasztikus Max, A szupercsapat, T.J. Hooker és az Alkonyat. Rendszeresen látható volt a Punky Brewster című televíziós sitcomban is, ahol az árva Dasht alakította.

2003-ban végleg visszavonult a show-biznisztől, és belépett az amerikai haditengerészethez. A USS Carl Vinson hadihajóra osztották be, ahonnan 2005-ben egészségügyi okokból elbocsátották a katonai szolgálatból. 2006-ban vette feleségül Sarah-t. Azt azonban nem tudni, hogy a pár a halálakor még együtt volt-e.

Az Alf című sikersorozat a Tanner család körül forgott, egy középosztálybeli külvárosi család, akik a kaliforniai San Fernando Valley-ben élnek, és befogadják Alfot, miután az a garázsukban landol. A sorozat bemutatja, hogy a Tanner család mindent megtesz, hogy elrejtse az idegent a kíváncsi szomszédok és a hatóságok elől.

Rovatok