Index Vakbarát Hírportál

Őrizetbe vették Nicolas Cage fiát, miután fegyverrel támadt az édesanyjára

2024. július 11., csütörtök 13:39

Hiába sikeres színész az édesapja és az édesanyja is, korántsem alakul fényesen Weston Cage, azaz Nicolas Cage és Christina Fulton fiának élete. A 33 éves férfit ugyanis a héten őrizetbe vették Los Angelesben, miután kiderült, hogy májusban nemcsak megütötte, de egy fegyverrel meg is fenyegette Fultont. Persze a több mint ötvenmillió forintos óvadékot már le is tette, így szabadlábon védekezhet.

Ahogyan arról az Index is beszámolt, korántsem mondható idillinek a kapcsolat Nicolas Cage fia, Weston Cage és a színész volt felesége, a mozivásznon szintén több alkalommal feltűnt Christina Fulton között.

Idén májusban ugyanis még arról cikkeztek az amerikai bulvárlapok, hogy április 28-án Christina Fulton és fia, Weston Cage között egy szócsata hamar elfajult, és fizikai összetűzésbe torkollott. Ennek következtében Fultont egy monoklival és további zúzódásokkal az arcán látták később a nyilvánosság előtt mutatkozni. 

Akkor a hatóságok alapos nyomozásba kezdtek, ám azóta egyáltalán nem lehetett hallani, hogy bármilyen eredményre jutottak volna, így szinte a semmiből érkezett a hír, hogy Weston Cage-et őrizetbe vették a támadás miatt. A 33 éves férfit szerda reggel 7 órakor vették őrizetbe az egyik Los Angeles-i rendőrségen, ahol ügyvédje kíséretében önként jelent meg, miután állítólag nemcsak megütötte, de fegyverrel meg is fenyegette édesanyját – írja a TMZ.

Mindez nagyban súlyosbíthatja az esetét, mivel akár halált okozó sérülést is okozhatott volna a támadás során a fegyverrel. 

A lap információi szerint azonban nem sokat kellett az őrsön tartózkodnia, ugyanis azonnal kifizették érte a 150 ezer dolláros (54,5 millió forintos) óvadékot, így bármi is lesz ellene a vád, szabadlábon várhatja meg a nyomozás végét és az ítélethozatalt. Ennek ellenére nem áll jól a szénája, Nicolas Cage fia ugyanis állítólag komoly problémákkal küzdött, emiatt fordult érzelmi támogatásért édesanyjához, azonban a semmiből dührohamot kapott, és nekiesett a védtelen színésznőnek – aki a fejlemények tudatában még így szerencsésnek érezheti magát.  

(Borítókép: Weston és Nicolas Cage 2022 áprilisában. Fotó JC Oliveira / Getty Images Hungary)

Rovatok