Index Vakbarát Hírportál

Balesetet szenvedett a Magna Cum Laude turnébusza, karcolásokkal megúszták

2024. július 13., szombat 21:25

A Magna Cum Laude zenekar pénteken autóbalesetet szenvedett, miután egy előttük haladó jármű defektet kapott, és megpördült az úton, ennek következtében a turnébusz felborult. Szerencsére az együttes tagjai kisebb sérülésekkel megúszták a szerencsétlenséget.

„A Magna Cum Laude zenekarnak egy része újjászületett” – írja az együttes a közösségi oldalán, miután  pénteken Cserkeszőlő felé az előttük haladó gépjármű defektet kapott, megpördült, minek következtében a turnébusz felborult.

„Az isteni gondviselésnek és sofőrünknek hála mi apróbb karcolásokkal megúsztuk. A baleset következtében egy súlyos sérültet mentőhelikopter szállított el, innen is szeretnénk neki mielőbbi gyors és teljes körű felépülést kívánni” – tudatta a zenekar a Facebookon. Miután a mentősök megvizsgálták a zenészeket, eljuthattak a koncertre.

A zenekar bejegyzésében arra kérte a sajtó munkatársait, hogy tekintettel arra, hogy a posztban minden rendelkezésükre álló információt közölnek, közvetlen nyilatkozatok miatt ne keressék őket, annál is inkább, mert szombaton kezdődött a zenekar egyhetes pihenőszabadsága, így egyébként sem tudnának rendelkezésre állni.

Rovatok