Index Vakbarát Hírportál

Egy nappal halála előtt írta alá a válási papírokat Shannen Doherty

2024. július 16., kedd 09:57

Férje a halála napján, a színésznő pedig az azt megelőző napon írta alá a válási papírokat – újabb részletek derültek ki a nemrég meghalt Shannen Doherty utolsó napjairól. A Bűbájos boszorkák és a Beverly Hills 90210 színésznője hosszú betegséget követően 53 évesen halt meg július 13-án.

Ahogyan arról az Index is beszámolt, július 13-án 53 éves korában meghalt a Bűbájos boszorkák és a Beverly Hills 90210 sorozatok sztárja, Shannen Doherty. A színésznőnél kilenc évvel ezelőtt diagnosztizáltak rákot először, évek óta küzdött a betegséggel. 

A sors iróniája, hogy úgy tűnik, a színésznő sokakkal ellentétben valóban komolyan gondolta az oltárnál kimondott igent, és azt, hogy boldogan élnek majd együtt férjével, amíg meg nem halnak, ugyanis pontosan

egy nappal a halála előtt, júliius 12-én írta alá a válását a fotográfus Kurt Iswarienkóval. 

A People magazin által megszerzett bírósági dokumentumok szerint a színésznő július 12-én, mindössze egy nappal a halála előtt írt alá beadványt, amelyben beleegyezett a házasságuk felbontásába, és abba, hogy az eljárást bíróságon kívül, kölcsönös megegyezés után lezárták.

A felek vagyonukról és házassági, illetve élettársi jogaikról, ideértve a támogatást is, írásbeli megállapodást kötöttek, amelynek eredeti példányát a bíróságon benyújtották

– olvasható az iratokban.

Az ügy ráadásul a halála miatt még tragikusabb, Doherty egykori férje, Iswarienko ugyanis másnap, július 13-án írta alá a dokumentumot – amely napon a színésznő elhunyt. 

Shannen Doherty és Kurt Iswarienko 13 évvel ezelőtt, még 2011 októberében kötöttek házasságot, a válókeresetet tavaly áprilisban nyújtották be. A békés egyezség ellenére a válási procedúra nem indult ennyire békésen, sőt Doherty még a hónap elején azt állította, hogy Iswarienko azért akarja elhúzni a folyamatot, mert bízik abban, hogy a színésznő közben meghal. 

Kurt Iswarienko ügyvédje természetesen tagadta ezt az állítást, mondván, hogy 2023 októberében egyezséget ajánlott fel, bizonyítva, hogy megoldást akar találni a békés válás érdekében. 

(Borítókép: Gregg DeGuire / Getty Images Hungary)

Rovatok