Index Vakbarát Hírportál

Majka: Puzsér úrnak nagyon kijárt már egy lángos

2024. július 22., hétfő 19:08 | aznap frissítve

Az énekes és televíziós műsorvezető keményen beleállt Puzsér Róbertbe, aki korábban Ábrahám Róberttel került összetűzésbe. Majoros Péter szerint megérdemelten kapott egyet a fejére.

Majoros Péter „Majka” Facebook-bejegyzésben kommentálta a Puzsér–Ábrahám-affér történéseit. Az énekes szerint a verbális agresszió komolyabb károkat tud okozni, mint a fizikai, valamint arról is beszélt, hogy Puzsér Róbert nemcsak Ábrahám Róbertet bántalmazta verbálisan, hanem a fél országot.

Azoknak a senkiházi patkányoknak, akinek csak ahhoz van bátorságuk, hogy a számítógép-monitor előtt játsszák meg a nagy megmondóférfit, mindent lehet?

– fakadt ki az oldalán.

Hozzátette azt is, hogy „Puzsér úrnak nagyon kijárt már egy lángos”, utalva arra, hogy Ábrahám Róbertet megütötte Puzsér Róbertet.

Egy hangfelvétel is megjelent az afférról

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a fizikai összetűzés pénteken történt, és először Ábrahám Róbert Facebook-posztjából derült ki, hogy rendőrségi ügy lett belőle, és kihallgatták, miután magától bement a rendőrségre vallomást tenni. A felek szombaton megosztották a saját verziójukat arról, hogy miként is zajlott az összetűzés

Legutóbb az is kiderült, hogy Ábrahám Róbertért hajnalban kimentek a rendőrök, őrizetbe vették és rabosították.

Most újabb fejlemény jelent meg az ügyben, miután a publicista „Puzsér Róbert pofán verésének vágatlan hangfelvétele” címmel nyilvánosságra hozott egy hanganyagot az esetről (Ábrahám Róbert már korábban írt arról, hogy Puzsér egy társa videózta az egész affért).

Rovatok