Index Vakbarát Hírportál

Pete Davidson a ketamint és a kokaint letette, egy drogtól mégsem tud szabadulni

2024. július 23., kedd 18:08

A nehéz 2023-as év után úgy tűnik, egyre jobb bőrben van Pete Davidson. A humorista elmondása szerint rehabilitációja rendkívül jól halad, hiszen a kokain- és ketaminfüggéségét is maga mögött hagyta. Azonban ennek ellenére sem tudott minden démonjától megszabadulni, ugyanis a marihuána még a mindennapjai része.

Pete Davidson neve a tengerentúlon már hosszú évek óta ismert, a sikeres humoristának komoly rajongótábora van az Államokban, azonban az USA-n kívül leginkább Ariana Grande és Kim Kardashian miatt ismerik a bulvárlapok olvasói – az énekesnő és az üzletasszony egyaránt a férfi exbarátnője.

Davidson az elmúlt években többször is azzal került a címlapokra, hogy komoly függőséggel küzd; ahogyan azt 2023 augusztusában a Page Six megtudta, a 30 éves Davidson ketaminnal próbálta kezelni a depresszióját. A férfi ebben az időben hagyta ott a rehabot, miután segítséget kért poszttraumás stressz-szindrómája és borderline személyiségzavara miatt. 

Pete rendszeresen jár rehabilitációra és lelki elvonulásra, szóval ebben nincsen semmi különös, magyarázta akkor egy bennfentes.

A probléma azonban ennél jóval komolyabb lehetett, ugyanis a férfi – mint kiderült – a ketamin mellett állandóan fogyasztott kokaint és más kábítószert is, amelyeknek hamar függőjévé vált. Szerencsére még időben jött a felismerés, így elhatározta, szakít a korábbi életvitelével, és segítséget kér a leszokáshoz.

Mindez jelenleg is folyamatban van, az eredmények pedig bizakodásra adhatnak okot, még ha a humorista szerint nem is tudott mindentől megválni.

A füvezésről egyelőre nem tudok leszokni, már csak ez maradt. Kokainoztam, ketamint fogyasztottam, szinte bármilyen tablettát bevettem, amit találtam, de ennek már vége. Már csak a fű maradt, úgyhogy közel a vége, de azt egyelőre nem tudtam letenni

– idézi a Page Six Davidsont. 

(Borítókép: Will Heath / NBC / Getty Images)

Rovatok