Index Vakbarát Hírportál

Kórházba került Angelina Jolie és Brad Pitt fia egy baleset után

2024. július 30., kedd 08:18 | aznap frissítve

Egy közúti baleset után fejsérüléssel vitték kórházba Angelina Jolie és Brad Pitt közös fogadott fiát, a 20 éves Pax Jolie-Pittet.

A TMZ magazin beszámolója szerint az incidens helyi idő szerint hétfőn délután 5 órakor történt Los Angeles egyik forgalmas utcáján. Mint írták, Pax Jolie-Pitt egy motorral közlekedett a délutáni csúcsforgalomban, és egy rendőrautónak ütközött neki. 

A lap szerint az ütközés egy piros lámpa előtt történt, és Jolie-Pitt hajtott neki hátulról a rendőrautónak (ráadásul sisakot sem viselt). Az ütközés után a rendőrautó sofőrje kiszállt, és a segítségére sietett, majd később további rendőrök és a mentők is a helyszínre érkeztek. 

Pax Jolie-Pitt a derekát fájlalta és fejsérülést is szenvedett, az utóbbi miatt mentővel vitték kórházba. A TMZ szerint

az orvosok attól tartottak, hogy Brad Pitt és Angelina Jolie fogadott fia egy kisebb agyvérzést szenvedhetett.

Ugyanakkor a lap úgy tudja, hogy a fiatal állapota stabil, és valószínűleg viszonylag hamar ki fogják engedni a kórházból. 

A TMZ arra is kitért, hogy a sztárpár második legidősebb közös gyerekét mostanság gyakran látták „egy BMX stílusú elektromos biciklivel közlekedni Los Angelesben, és szinte mindig sisak nélkül vezetett. Mint megjegyezték, a kaliforniai bukósisak-viselést szabályozó törvények a kerékpár kategóriájától függően változnak – így nem világos, hogy kötelező lett volna-e viselnie a sisakot, de az biztos, hogy jól jött volna a mostani incidensnél. 

Rovatok