Index Vakbarát Hírportál

Balatonfüreden fagyizott Anastacia, de azt hitte, hogy Budapesten van

2024. augusztus 5., hétfő 18:58

Anastacia, a karcos hangú amerikai szupersztár azért érkezett Magyarországra, hogy berobbantsa a Paloznaki Jazzpikniket, s ha már errefelé járt, akkor egy kis fagyit is elnyalt Budapesten. Vagy mégsem?

Egy balatonfüredi fagyizóba ugrott be hűsölni Anastacia, aki a Paloznaki Jazzpiknik megnyitójára érkezett Magyarországra.

A világhírű énekesnő hatalmas tömeg előtt lépett fel a fesztiválon, majd koncert után a közeli Balatonfüred felé vette az irányt. Az északi part fővárosában végül két gombóc fagyit is elfogyasztott, a reakcióját látva pedig igencsak ízlett neki a jeges desszert.

Mindezt az énekesnő az Instagramon is közzétette, amiből az is kiderült, hogy nem sokat forgathatta a térképet, ugyanis azt hitte, hogy a fővárosban van. Az Instagram-oldalára feltöltött videót azzal kezdi, hogy közli követőivel, hogy éppen Budapesten van, és fagyizni megy, miközben valójában Balatonfüred utcáin sétál.

Márton Sándor, a fagylaltozó tulajdonosa a Veszprém Vármegyei Hírportál megkeresésére azt mondta, az énekesnő bazsalikomos málna és citromos fagylaltot kért, és mindegyik nagyon ízlett neki. Anastacia rendkívül csinos és jó kedélyű volt, nagyon barátságosan viselkedett mindenkivel, kedvesen beszélgetett az emberekkel. Egy autóst, aki megállt mellette, az illető legnagyobb meglepetésére megkínált a fagylaltból. Mint ismert, Márton Sándorék készítették el korábban az Év fagylaltját.

Rovatok