Index Vakbarát Hírportál

Victoria Canal tiszta vizet öntött a pohárba, elárulta, randiznak-e Tom Cruise-zal

2024. augusztus 6., kedd 16:41

Összeboronálták a pletykalapok a 25 éves Victoria Canal énekesnőt és a 62 éves színészt, Tom Cruise-t. Az énekes-dalszerző nyilvánosan reagált a híresztelésre, hogy valóban randizik-e a hollywoodi sztárral.

Victoria Canal énekes-dalszerző a közösségi oldalán tisztázott egy közelmúltban felröppent pletykát, mégpedig azt, hogy valóban Tom Cruise-zal jár-e.

A fiatal előadó és a nála 36 évvel idősebb, 62 éves színész, Tom Cruise viszonyáról akkor kaptak szárnyra hírek, amikor a brit The Sun sajtóorgánum egy közeli forrásra hivatkozva meglebegtette, hogy több lehet köztük barátságnál, mivel Tom Cruise a magánrepülőgépével elvitte a lányt a Mission: Impossible nyolcadik részének forgatására. Arról cikkeztek, hogy a színész és Victoria Canal elválaszthatatlanok, hiszen a nő közösségi oldalán is több posztban megjelent Cruise. 

Az énekes-dalszerző végül hétfőn öntött tiszta vizet a pohárba az Instagram-oldalán. 

Srácok, ez őrület, de úgy tűnik, a bulvárlapok szerint Tom Cruise-zal randizom. Állítsuk meg ezt az egészet még most. Sajnálom, hogy csalódást kell okoznom, de nem randizok vele, bár egy csodálatos ember, művész. Soha életemben nem gondoltam volna, hogy ezt egyszer nyilvánosan tisztáznom kell

– idézi a New York Post Canal posztját. 

Az előadó, aki magzatburok-szindróma miatt jobb alkar nélkül született, humorosan megjegyezte: a pletyka „hatalmas előnye”, hogy először említik mint spanyol–amerikai énekesnőt, és nem mint félkarú zongoristát. 

A posztjában Victoria Canal dicsérte a Top Gun sztárját, ugyanakkor tisztázta, hogy olyan számára, mint egy mentor, és semmi több.

Komolyra fordítva a szót, srácok, Tom nem más számomra, mint egy tiszteletteljes és bátorító személy, mentor, hasonlóan Chris Martinhoz, az apámhoz, a zenetanáraimhoz és más bölcs emberekhez, akiktől sokat tanultam az életben

– írta. 

Rovatok