Index Vakbarát Hírportál

Kimondták az igent – három év után elvette kedvesét Lázár Vilmos

2024. augusztus 9., péntek 11:10

Saját birtokán vette feleségül fiatal kedvesét Lázár Vilmos tizenkétszeres fogathajtó-világbajnok, üzletember. A pár már régóta ismerte egymást, ugyanis az újdonsült feleség is fogathajtó családból származik. Az esküvő és a nászút után folytatták az utazgatást, de a családalapítás is tervben van.

Lázár Vilmos tizenkétszeres fogathajtó-világbajnok, a CBA és a Magyar Lovassport Szövetség elnöke az elmúlt hetekben feleségül vette szintén fogathajtó családból származó párját. A decemberben menyasszonnyá váló Vivien hatalmas lelkesedéssel készült a szertartásra, ami egy idő után párjára is átragadt.

A friss házasok próbálták a nagy eseményt megtartani maguknak, a szeretteiknek és a legszűkebb baráti körüknek, ezért sem verték nagy dobra házasságuk napját. A Blikk információi szerint az 57 éves egykori sportoló tulajdonában lévő domonyvölgyi Lázár Lovasparkban tartották a lakodalmat.

A lap kérdésére néhány részlettel is szolgált élete egyik legboldogabb napjáról a sikeres üzletember: 

A Blikk cikkéből az is kiderült, hogy a házaspár az esküvő óta rengeteget utazik azért, hogy minél több közös élményt szerezzenek, mielőtt családalapításba kezdenének.

Rovatok