Index Vakbarát Hírportál

Tóth Vera: Régóta szeretnék anya lenni, és évek óta nem jön össze

2024. augusztus 14., szerda 20:42

Tóth Vera mély hallgatásba burkolózott a nyáron, és el is tűnt a közönség szeme elől, látszólag magyarázat nélkül. Azonban most az énekesnő egy terjedelmes posztban megmagyarázta, hogy miért volt szüksége a szünetre, és hogy mi történt vele az elmúlt hónapokban. Elmondása szerint ez még nem az út vége, viszont olyan változásokon ment keresztül, amelyekre maradéktalanul büszke lehet.

Tóth Vera énekesnő a nyáron szinte teljesen visszavonult a nyilvánosság elől, viszont ennek okairól nagyon sokáig semmit sem lehetett tudni. Szerdán viszont egy terjedelmes Instagram-bejegyzésben lerántotta a leplet eltűnése okairól, és megosztotta követőivel, hogy miért döntöttek úgy – az orvosaival közösen –, hogy ezt a nyarat a pihenésre és a feltöltődésre fordítja. 

Az énekesnő azzal kezdte posztját, hogy az árnyoldalakról azért beszél ritkábban a közönsége előtt, mert akkor sebezhetőbbnek és támadhatóbbnak érzi magát „és valljuk be, jellemző a társadalomra, hogy néha extra kegyetlenül bánik a másikkal”. Ezután kitért arra, hogy másfél éve él fura rosszullétekkel, ugyanis túlhajszolta magát, túlstresszelte a dolgokat, és azt érezte, hogy meg kell hogy feleljen, mert különben értéktelen lenne, hiszen „csak a teljesítmény által lehetek valaki”.

Néha az autópályán kellett félreállnom 150-es pulzussal, szédüléssel, néha fel sem tudtam kelni, annyira rosszul voltam. Régóta szeretnék anya lenni, és évek óta nem jön össze

– írta Tóth Vera egy szomorú emojival megtoldva a gondolatot. Hozzátette, a legtermékenyebb éveit arra fordította, hogy csúcsra járassa a karriert és a vállalkozásokat, ezzel a „puttonnyal” kreált magának komoly egészségügyi problémákat. Éppen ezért „szúrtak, diagnosztizáltak és szigorú és fegyelmezett életmódváltásra kényszerítettek, komoly stresszmenedzsmenttel”. Ez az oka tehát, amiért nyáron alig hallottunk valamit Tóth Veráról.

Viszont az előadó próbálta megfogni a dolgok pozitív oldalát, így a poszt végén összegezte, hogy bár sok lemondással és nehézséggel járt az életmódváltás, de 

lám, így is lehet élni!

Elmondása szerint büszke magára, hogy sikerült idáig kitartania, viszont ez még nem az út vége, hiába esett át „hihetetlen fejlődésen”. „Azt hiszem, most nőttem fel igazán, és remélem, majd más is merít erőt belőle” – zárta gondolatait Tóth Vera.

Rovatok