Index Vakbarát Hírportál

Súlyos égési sérüléseket szenvedett a Slipknot tagja, Sid Wilson

2024. augusztus 25., vasárnap 10:19

Közösségi oldalán jelentette be a Slipknot zenekar egyik tagja, Sid Wilson, hogy égési sérüléseket szenvedett a birtokán, aminek következtében kórházi ellátásra szorult, bár a turnézásról így sem mond le.

Komoly hangvételű és egyben felkavaró videókat osztott meg Instagram-oldalán a főleg metál műfajban alkotó Slipknot lemezlovasa, Sid Wilson. A férfi több felvételt is közzétett, amelyekben kifejtette, súlyos égési sérüléseket szenvedett, miután egy kisebb robbanás történt a farmján. Wilson a kórházi ágyról jelentkezett be, mivel sérülései ellátásra szorultak, ugyanakkor leszögezte, meg fog gyógyulni.

Az orrom előtt történt a robbanás. Jól vagyok, rendben leszek, de volt néhány súlyos égési sérülésem az arcomon és a karomon

– mondta, hozzátéve, röntgenfelvételt készítettek a mellkasáról, hogy megbizonyosodjanak arról, nem lélegezte-e be a forró levegőt a tűz miatt. 

Sid Wilson mindemellett megmutatta megperzselődött szemöldökét és bajuszát, illetve a felhólyagosodott száját és karját. Azonban a komoly sérülések ellenére a zenész leszögezte, nem fogja kihagyni a Slipknot soron következő, jövő hétvégén esedékes fellépését az oklahomai Rocklahoma fesztiválon. Rajongóit egy másik videóban azzal nyugtatta, egy speciális intézménybe szállítják, így a lehető legjobb kezekben lesz. 

Minden rendben lesz velem, srácok. Nem érdekel, mibe kerül, de találkozunk a turnén

– jelentette ki, ahogy azt is elmagyarázta, a robbanást egy máglya maradványai okozták, amit a baleset előtti este rakott. 

A történtek óta már Wilson párja, Kelly Osbourne is megszólalt, azt állítva, kedvese szó szerint felgyújtotta magát. Míg a Slipknot egy közleményben úgy fogalmazott:Sid Wilson barátunkat ma baleset érte, égési sérüléseket szenvedett a testén. A családja társaságában lábadozik, és a jövő hétvégén csatlakozik hozzánk a rocklahomai színpadon. Mindenkinek köszöni a jókívánságokat, hamarosan találkozunk.”

Rovatok