Index Vakbarát Hírportál

A távozások után lesz egy nagy visszatérő is az ATV-nél

2024. augusztus 30., péntek 10:13

Bár korábban kijelentette, hogy nem akar visszatérni a képernyőre, szeptembertől mégis műsort vezet majd az ATV-én Dömsödi Gábor, aki emellett októbertől a nógrádi Bokor települést is vezeti majd, továbbá folytatja YoutTube-műsorát is.

Dömsödi Gábor nem csak sikeresen viszi YouTube-műsorát, a ZD – Zimon és Dömsödi Talkshow-t, de most 15 év elteltével az ATV képernyőjére is visszatér. Ráadásul október elsejétől ismét a nógrádi Bokor polgármestere lesz. 

Bár a műsorvezető – aki két éve nyugdíjas – korábban úgy nyilatkozott a Blikknek, hogy már nem akar visszatérni a képernyőre, szeptember 2-től az ATV Fórum című esti műsorának műsorvezetője lesz. Ami biztos, hogy a szeptember 2-i és 16-i héten lesz látható.

Valóban nem vágytam vissza a tévébe, nem is számoltam már vele. Ugyanakkor ilyet még nem csináltam, és hajtott a kalandvágy, ami még mindig megvan bennem. Speciális élő műsor, ahol megosztják a gondolataikat a világgal az emberek. A saját gondolataimra már kevésbé vagyok kíváncsi, de itt mások lesznek, és ez érdekel

– beszélt Dömsödi Gábor a visszatéréséről, hozzátéve, hogy minden nap felutazik majd Bokorról az élő adásokra.

A műsorvezető elmondta, hogy szerencsésnek érzi magát a megfelelő összegű nyugdíja és biztos havi járadéka miatt, amellyel megszűntek az anyagi gondjai, ráadásul folyamatosan érkeztek hozzá a felkérések, így ki sem látszik a sok munkából. Dömsödi Gábor a lapnak elmondta, a háttérben már folyik a munka, hogy a lehető legfelkészültebben vehesse át a falu vezetését, amelyben a felesége is biztos támasza. 

Mint arról beszámoltunk, nem mindenki olyan szerencsés, mint Dömsödi Gábor, ugyanis az ATV Csoport több műsorát is megszünteti: Puzsér Róbert és Horváth Oszkár Önkényes Mérvadó című, politikai tárgyú, négy éve futó podcastjét a Spirit FM-en, valamint az eredetileg augusztus 26-án, 21:55-re bejelentett ÖT című vitaműsor Schiffer András ügyvéd, Konok Péter történész, Ceglédi Zoltán politikai elemző és Hont András újságíró közreműködésével egyelőre mégsem indul el a meghirdetett időben. 

Rovatok