Index Vakbarát Hírportál

Elájult a világ az újranyitott Nyugati téri McDonald’stól

2024. szeptember 4., szerda 13:09

A felújított Nyugati téri McDonald’s szépségéről zengenek ódákat a külföldiek és a bulvárlapok. Most ezeket szedtük össze egy cikkbe.

Több mint fél évig tartottak a felújítási munkálatok a világ egyik legszebb McDonald’sának választott éttermében, a Nyugati téren. A műemléki épület különleges belsőépítészeti elemeit megtartva, természetes építészeti anyagok használatával nagyságrendileg 1,8 milliárd forintból újult meg teljesen.

Az influenszerek már a felújítás előtt is rácsodálkoztak a hely szépségére, az augusztus közepén újranyitott étteremről azonban most ódákat zengenek. A New York Post egyenesen „ötcsillagos szállodai étteremként” hivatkozik a Mekire, ahogyan a The Sun is – vette észre a 24.hu.

A belső tér teljesen gyönyörű, és inkább úgy néz ki, mint egy étterem egy 5 csillagos szállodában

– idéz utóbbi lap egy vendéget. 

Olyan is akadt, aki szerint a budapesti McDonald’sban lenni „olyan érzés, mintha visszautaznál az időben”. 

A Nyugati téri McDonald’sot már korábban is többször a lánc legszebb éttermének nevezték, bár van olyan lista, amiben az első tízbe sem került be. A Lovefood idén májusban összeállította a világ legszebb Mekijeinek listáját, amelyen a 19. lett a VI. kerületi egység, igaz, akkor még a felújítás nem történt meg.

Rovatok