Index Vakbarát Hírportál

Levélben kért engedélyt Britney Spearstől Halsey, hogy felhasználhassa a dalát

2024. szeptember 11., szerda 14:42

A Lucky a második vezető kislemez Halsey hamarosan megjelenő The Great Impersonator című albumáról. A szám címe ismerős lehet, miután Britney Spears 2000-es, ugyanilyen címmel megjelent slágerét vette alapul.

Halsey számára a Lucky felhasználását gyerekkori idolja, Britney Spears hagyta jóvá, akitől vicces módon levélben kért engedélyt a 29 éves énekes. 

Halsey a The Hollywood Reporternek úgy nyilatkozott: Britney nagyon támogató volt, amin meglepődött.

Azt hittem, kicsit győzködni kell majd, mert nem tudja, ki vagyok

– fogalmazott az interjúban Halsey. 

Az énekesnő bevallotta, hogy egy hosszú levelet írt, amiben áradozott Britneyről és leírta, hogy mennyire szereti a Luckyt és milyen sokat jelentett neki dal egyedülálló anyaként. Állítása szerint nem is gondolta, hogy az egykori sztár elolvassa a levelet, de ehhez képest még fel is hívta utána, hogy nyugodtan használhatja a számot, és tetszik neki az ötlet.

Halsey ezen ledöbbent, és persze iszonyú boldog volt. Azt is bevallotta, hogy Spears óriási hatással volt rá, ő volt az első popsztár, akibe beleszeretett.

Még mindig küzd a betegségével 

Majd beszélt betegségeiről, a lupusszal folytatott küzdelméről a T-sejtes limfómáról, az Ehlers-Danlos-szindrómáról, ami egy ritka kötőszöveti betegség és a Sjogren-szindrómájáról is. Bevallotta, hogy olyan beteg volt, hogy egy ideig nem is tudta elhagyni a házát, a teste kezdett máshogy kinézni, hullott a haja.

Az új albumot élet és halál között lebegve írta, miközben az orvosok válaszaira várt, hogy belehal-e a betegségekbe, vagy reménykedhet még. Ijesztő volt. Főleg úgy, hogy gyereke is van, amit óriási dolognak tart, de ha ennyire beteg valaki, akkor rémisztő is. De hogy megerősítse magát, belevetette magát a dalírásba, mert az majd segít, hogy feldolgozza a nehézségeket. 

Rovatok